FOTO instagram

(FOTO) Asistentă medicală, imagine zdrobitoare după ore în șir de purtat mască pe față: Tinerii nu sunt imuni

O asistentă medicală a postat un mesaj zdrobitor în online, care a devenit repede viral. Tânăra caută să atragă oamenilor atenția cu privire la eforturile depuse de personalul medical în această perioadă dificilă, dar și de responsabilitatea pe care fiecare cetățean o are în această luptă.

Asistentă medicală, imagine zdrobitoare cu chipul ei

„Sunt asistentă și în momentul de față mă confrunt cu această urgență medicală. Îmi este și mie frică, dar nu de a merge la cumpărături, ci de a merge la muncă.

Oboseală fizică și psihică

Îmi este frică pentru că masca s-ar putea să nu acopere cum trebuie fața, sau că m-am atins din greșeală cu mănuși murdare. Poate lentilele ochelarilor nu îmi acoperă complet ochii și ceva a trecut de ele.

Sunt obosită fizic pentru că dispozitivele de protecție sunt proaste, costumul de laborator te face să transpiri. Odată îmbrăcat, nu mai pot merge la baie sau să beau ceva pentru șase ore.

Sunt obosită psihologic, la fel ca toți colegii mei care au fost în aceeași situație de câteva săptămâni, dar asta nu ne va opri din a ne face treaba, așa cum am făcut-o mereu.

Tinerii nu sunt imuni la coronavirus

Voi continua să am grijă de pacienții mei, pentru că sunt îndrăgostită de job-ul meu. Cer oricui citește această postare să nu invalideze efortul pe care îl facem, să fie altruiști, să stea acasă. Noi, tinerii, nu suntem imuni la coronavirus, și noi ne putem îmbolnăvi, sau mai rău, te putem îmbolnăvi pe tine.

Nu îmi permit luxul de a merge înapoi la casa mea în carantină, trebuie să merg la muncă și să îmi fac treaba. Făceți-o și voi pe a voastră, vă rog frumos”, a scris asistenta pe contul de social media. site news


Lasă un răspuns