(FOTO) Așa arată un spital din România, în 2020. Deputat USR: Coronavirusul nu poate intra aici, îl omoară imediat Stafilococul Auriu

Așa arată un spital din România, în 2020. Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat, pe Facebook, mai multe imagini care ar fi fost făcute în Spitalul Municipal Sighet, în care se poate vedea mizeria din unitatea medicală. „Virusul coronavirus nu poate intra acolo, îl omoară imediat Stafilococul Auriu și Acinetobacterul”, a comentat el.

Așa arată un spital din România, în 2020

”În timp ce doamna Sorina Pintea a fost izolată de coronavirusul mitei în beciul domnesc de către DNA, spitalele din Maramureș, unde fosta ministră și senatorul Liviu Pop sunt baroni ai șpăgii, zac în mizerie cruntă. Un angajat al Spitalului municipal Sighet mi-a transmis aceste imagini de groază care arată mizeria cruntă în care se scaldă sistemul sanitar din Maramureș patronat de clanuri de tip mafiot virusate de microbul șpăgii. Aveți idee cât este mita pentru un post de asistentă medicală în această cocină?”, a scris, pe Facebook, Emanuel Ungureanu.

Deputatul mai spune că există și „o veste bună pentru pacienții sinistrați în acest spital mizerabil”.

Deputat USR, acuzații grave la politicienii locali

”Virusul coronavirus nu poate intra acolo, îl omoară imediat Stafilococul Auriu și Acinetobacterul. Pe lângă excrementele întinse peste tot în băile infecte, se poate vedea cum un asistent medical întreprinzător plimbă instrumentarul sterilizat prin zona administrativă, pe lângă un xerox.

Citește și Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății, din arest la spital

Ferească Dumnezeu, picior de șef DSP Maramureș nu a călcat în această cocină, știți de ce? Pentru că sunt mână în mână cu mafia pesedistă din județ! Nu este cazul să vă mai spun că acest așa zis spital a fost acreditat de o altă uriașă bacterie a sistemului sanitar, Vasile Cepoi, un lup șiret ținut în brațe de PNL, care mulge spitalele de bani prin căpușa numită pompos, Autoritatea Națională pentru Managementul Calității în Sănătate (ANMCS)!?”, mai susține reprezentantul USR. site news

Lasă un răspuns