(FOTO) Adolescent fără adeverință pe stradă, spart cu bătaia de polițiști. Imagini cu impact emoțional

Odată cu restricțiile date de autoritățile române privind criza de coronavirus, tot mai des apar știri și imagini cu cetățeni bătuți sau jigniți de polițiști. Unii au norocul să scape doar cu injurii, în timp ce alții sunt puși la pământ și loviți ca un sac de box.

Pe internet circulă imagini cu un tânăr cu răni la cap, despre care un internaut spune că a fost bătut de polițiștii de la Secția 3 din sectorul 1 al Capitalei.

Imagini cu impact emoțional

„Uitati Oamenii bunii Politia de la Sectia 3 sector 1 pentru ca nu a avut adeverinta la el acest copil la Spart In bataie Acm 1 ora. Domniilor de la Interne. faceți dreptate cu Acest copil noi nu vrem violență suntem pașnici vrem decât să se ia măsurile legale de greutate de statul român conform articolului amenzii”, este mesajul scris de un internaut.

Un alt polițist din București a fost filmat în timp ce a trântit la pământ și a lovit cu picioarele un tânăr prins la băut, în stradă, lângă Piaţa Unirii, în plină restricţie, în contextul pandemiei de coronavirus. 

Căzut la pământ, tânărul a început să se vaite. Nervos, poliţistul îl loveşte cu piciorul.

„- Gata, şefu’, gata, şefu’! Gata, şefu’! Gata, gata, gata, gata!

– Ridică-te şi dă-i drumul în casă!

– Da. Mă duc acasă, gata!”, a fost dialogul dintre polițist și tânăr,

Martorii spun că, înainte să-l trântească pe tânăr la pământ, poliţistul l-ar fi lovit cu o rangă.

„- Stau şi mă rog de el, mă! Nici buletinul nu-l are, nici date nu dă! Dar unde te crezi, tu?!

– Păi am şi eu buletin! E acasă! M-aţi bătut degeaba! Eu, cu mâna asta, mă duc la spital!

– Du-te unde vrei! Dacă tot te duci la spital, te bat rău! Marş! Să nu te mai găsesc pe stradă la băut! Vă arăt eu Ordonanţă Militară!”, a continuat dialogul între cei doi.

Scena s-a petrecut în jurul orelor 21.30, peste drum de Biblioteca Naţională. Tânărul a fost găsit de agenţi la băut, în faţa unui chioşc, alături de prietenii săi. Întrebat de ce nu respectă autoizolarea, acesta a arătat o adeverinţă conform căreia se întoarce de la muncă. Nu avea însă buletinul asupra lui. site news

Lasă un răspuns