Fotbaliștii de la Bayern Munchen ignoră pericolul contaminării cu COVID-19 și și-au reluat antrenamentele! În Germania au murit peste 1600 de oameni!

Nu știm cine le-a permis nemților să revină pe teren (foto sus se află Niklas Suele, stânga, și brazilianul Philippe Coutinho, dreapta), pentru a-și relua pregătirile, pentru că, după câte știm, cancelarul Germaniei, Angela Merckel, a repetat apelurile către populație de a sta acasă și de a se proteja de virusul ucigaș. Mai ales că numărul celor infectați, cât și al decedaților, este în continua creștere. S-a ajuns la peste 100.000 de infectați, 4000 doar în ultimele 24 de ore, iar la capitolul decese găsim peste 1600 de morți, doar în ultima zi înregistrându-se 173 de victime.

Și totuși, fotbaliștii riscă…

De altfel, Germania a elaborat o listă de măsuri – printre care obligativitatea purtării măştilor sanitare în locuri publice, limitarea adunărilor şi accelerarea anchetelor epidemiologice. Da, există discuții, ca din 19 aprilie să se renunțe treptat la unele restricții de circulație, impuse până acum, însă nimic nu este stabilit.

Căpitanul lui Bayern, Thomas Mueller

Cu toate acestea, în presa internațională au apărut fotografii cu fotbaliștii lui Bayern antrenându-se, o îndrăzneală destul de mare, pentru care cineva poate să dea socoteală. În imaginile surprinse de fotoreporteri îi vedem pe Thomas Mueller, pe Niklas Suele, pe brazilianul Philippe Coutinho, pe goalkeeper-ul Manuel Neuer, și pe Joshua Kimmich

Lasă un răspuns