Fotbal în ilegalitate – două echipe de amatori au ignorat faptul că sportul este oprit și au jucat fotbal, în fața a peste 400 de spectatori!

Rivalitatea între două comune i-a făcut pe locuitorii acestora să ignore legislația și să pună la cale disputarea unei partide de fotbal, prin care să se tranșeze supremația sportivă. Astfel, localitățile Neuhof și Otpierr au făcut o selecție riguroasă, apoi au trecut la anunțarea întâlnirii pe rețelele de socializare, partida disputându-se duminita trecută, undeva în jurul prânzului.

La meci au asistat peste 400 de persoane, care au ținut să se bucure la final, împreună cu echipa câștigătoare. Fanii au intrat în teren și și-au îmbrățișat favoriții, fără să mai țină cont de distanțarea socială impusă prin lege. Poliția a aflat ceva mai târziu de desfășurarea evenimentului, a sosit la stadion, dar nu i-a putut îndepărta de la meci, pe toți cei care asistau la partidă. Agenții de poliție au înregistrat, totuși, numele mai multor oameni prezenți în tribune, și au promis că vor urma și pedepse, după încheierea meciului.

”Stupiditatea și iresponsabilitatea locuitorilor, cât și a celor ce au pus la cale acest meci, pot duce la o situație catastrofală. Să nu fim proști, mai ales că, cu câteva zile în urmă, am trimis scrisori tuturor cluburilor din zonă, prin care le ceream să se pregătească, în caz că vom începe antrenamentele”, a declarat unul din șefii Departamentului de Sport din zona Strasbourgului, Serge Eller. Pe de altă parte, profesorul virolog Gilbert Deray, medic la un spital din Paris, a declarat că meciul s-a desfășurat în condiții deloc rezonabile. Astfel de evenimente pot deveni o bombă virală”   

Lasă un răspuns