Fostă vilă a lui Sir Sean Connery, pe piață la 30 milioane de euro

Vila construită pe coasta unui deal, având o proprietate de teren destul de extinsă și vedere la mare, situată în Cap de Nice, a fost cândva proprietatea lui Sir Sean Connery, acesta fiind cunoscut cel mai bine pentru rolul lui James Bond din franciza din 1960, 1970 și 1980, acum fiind scoasă la vânzare pentru suma de 30 de milioane de euro (respectiv 34 de milioane de dolari).

Conacul, inspirat de Belle Epoch, are piscine atât în interior, cât și la exterior. Puteți petrece timp relaxant și distractiv în acest conac plin de atracții din sudul Franței.

Pe afară, vila emană arhitectura clasică franceză, cu glicina acoperind fațada, având o cascadă de grădini care se întind spre mare, conform descrierii făcute de agenția de imobiliare. Grădinile recent renovate sunt pline de plante colorate și trasează o potecă către drumul spre mare, pe care se poate ajunge la plajele din apropiere.

Casa are în interior un ambient contemporan, având la subsol un complex de fitness. Subsolul, scăldat de soare, include o sală de gimnastică și o piscină interioară care are ieșire spre Marea Mediterană. Nivelul cu piscine al casei include, de asemenea, o zonă de luat masa și bucătăria principală.

Terenurile cuprind de asemenea și o piscina cu apă sărată, situată afară și două case pentru oaspeți separate.

5 dormitoare pe 5 niveluri, la scurtă distanță de Monaco

Casa principală, ca și restul proprietății, este un mix între vechi și nou, cu detalii de epocă, cum ar fi podelele din lemn masiv, formate din scânduri late, dar și cu ferestre mari care pornesc din podea și se opresc în tavan și un lift.

Exista 5 dormitoare care sunt împărțite pe toate cele 5 niveluri ale conacului, incluzând aici și un dormitor principal, care are un balcon privat și două băi.

Sir Sean Connery, în vârstă de 89 de ani, nu mai deține în prezent proprietatea, dar zona, situată în afara Nisei și la scurtă distanță de Monaco, rămâne un magnet pentru cei bogați și faimoși.

“Unul din lucrurile minunate despre Riviera Franceză este că simți <praful de stele>, fiind un loc preferat de familiile regale în egală măsură ca și de vedete ca Pablo Picasso, Coco Chanel, Grace Kelly și Sir Sean Connery”, spune Mallet Morgan, agent imobiliar.

Atât Sir Elton John, cât și Tina Turner au deținut proprietăți în apropiere. Actualul proprietar al conacului nu a fost dat publicității.

Lasă un răspuns