instagram

Fosta concurentă de la Asia Express, Alina Ceușan, este însărcinată în 6 luni

Alina Ceușan, deși a ținut secretă sarcina, după 6 luni și-a arătat burtica de gravidă printr-un filmuleț emoționant pe care l-a împărtășit prin intermediul rețelelor de socializare.

Cum a dezvăluit sarcina, concurenta de la Asia Express

Extrem de emoționată, dar mai ales fericită, Alina Ceușan a postat un filmuleț în care povestește cum s-au petrecut ultimele ei luni, de când a aflat că va deveni mămică. “Nu mai este nevoie de cuvinte. Pentru a descrie sentimentele, click pe video”, a scris Alina Ceușan în dreptul videoclipului postat pe Instagram.

La cei 26 de ani ai săi, viitoarea mămică continuă să facă sport și pe timpul sarcinii.

Videoclipul postat de Alina a adunat peste 300.000 de vizualizări, precum și o serie de felicitări de la colegi de breaslă, de la foștii concurenți Asia Express sau de la simpli internauți.

„Doamne, cât am așteptat momentul ăsta!! Cu lacrimi în ochi, vă felicit din toată inima!! 🕊 I’m so happy for you!!”, a scris Ioana Grama pe Instagram.  „Felicitări!! Toate gândurile bune de la Fodori”, a scris și Răzvan Fodor, în timp ce prietena ei cea mai bună, Carmen a comentat doar cu trei inimioare, cel mai probabil pentru că a fost printre primele persoane care au aflat marea veste. „Felicitari, frumoșilor! Alina, să ai o sarcină ușoară! Abia aștept să văd bebe”, a scris și Adelina Pestrițu.

Alina Ceușan și soțul său Raul Țișa  s-au căsătorit în anul 2019, la Castelul Banffy, în Cluj și au avut o petrecere de vis alături de sute de invitați. Însă, înainte de a o duce la altar, Raul a trebuit să o ceară pe blondină de două ori în căsătorie, deoarece aceasta nu a acceptat de prima dată. site news

Lasă un răspuns