Fost ministru PSD, diagnosticat cu o boală GRAVĂ: De-asta am DISPĂRUT!

Un fost ministru PSD a fost diagnosticat cu o boală gravă! Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, a dezvăluit ce diagnostic a primit în noiembrie 2019 și de ce a dispărut din spațiul public. 

Sorina Pintea a spus că a început să se simtă rău în ultima parte a mandatului de ministru, însă a pus totul pe seama oboselii.

Fost ministru PSD, boală gravă autoimună

„Viața este imprevizibilă! Imediat după instalarea mea la Ministerul Sănătății, mai exact pe data de 5 martie 2018, din cauza lipsei imunoglobulinelor, am activat Mecanismul de Protecție Civilă al Uniunii Europene.

În ultima parte a mandatului am început să mă simt din ce în ce mai rău, dar am crezut că această stare se datorează oboselii. În data de 5 noiembrie 2019 am primit un diagnostic de boală gravă autoimună, urmând imediat tratamentul specific, printre care și cel cu imunoglobuline.

Eu am încredere în sistemul medical din România așa că am ales să mă tratez la noi în țară, într-un spital de stat”, a scris, luni seară, Sorina Pintea pe contul său de Facebook

„În momentul de față boala este în remisie, efectele tratamentului cu cortizon încă sunt vizibile, dar am considerat că este de datoria mea să aduc explicații pentru dispariția din spațiul public.

Citește și Ministru PNL aruncă responsabilitățile pe umerii soției sale și ai unui consilier județean

Vreau să știți că de acum voi fi din nou prezentă pentru că boala nu m-a ținut departe de voi, doar că am comunicat mai puțin”, a conchis Sorina Pintea. 

Sorina Pintea a fost ministru al Sănătății în Guvernul PSD condus de Viorica Dăncilă. site news

Lasă un răspuns