Fost actor ar fi încercat să-și sugrume soția în fața bisericii din Constanța

Un fost actor este cercetat penal pentru că a încălcat mai multe ordine de protecție obţinute de soția sa. Zilele trecute, bărbatul ar fi încercat să o sugrume în fața unei biserici din Constanţa. Bărbatul este cercetat în 4 dosare penale pentru violență domestică, după ce soția l-a părăsit și a intentat divorț. Bărbatul este fost actor la teatrul Fantasio din Constanța.

El a continuat însă să-și urmărească soția, pe care o acuză că îl înșală. Autoritățile din Constanța au emis trei ordine de restricție, la solicitarea femeii, dar ea spune că este în continuare agresată. Cel mai recent incident a avut loc zilele trecute în fața unei biserici din Constanța, când femeia a fost strânsă de gâ. Ea a sunat la 112. Femeia spune că este atât de speriată, încât a cerut de 3 ori ordin de protecție împotriva bărbatului.

Citește povestea tragică a studentului folosit ca momeală de DIICOT pentru traficanții de droguri.

Fostul actor riscă închisoarea, femeia avea ordin de protecție împotriva lui

Bărbatul riscă acum închisoarea, pentru încălcarea ordinului de protecție. Asta a spus la Digi24 Veronica Jalbă, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. Ea a precizat la Digi24 că incidentul a avut loc în 10 ianuarie. Atunci, femeia a sunat la poliție pentru a reclama că bărbatul este în aceeași biserică în care se afla ea, deși avea un ordin de protecție care îi interzicea să se apropie la mai puțin de 100 de metri.

Alt agresor a făcut infarct după crimă

Un alt caz de violență în cuplu s-a sfârșit însă dramatic pentru agresor. Un bărbat din județul Vaslui, în vârstă de 52 de ani, a fost reținut de polițiști după ce și-a ucis concubina cu mai multe lovituri de cuțit,. În prezent, se află însă în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență după ce a suferit un infarct. Agresorul, aflat într-o avansată stare de ebrietate, s-a certat duminică seara cu cea care îi era concubină, după care i-a luat zilele lovind-o în mod repetat cu un cuțit. Autoritățile au ajuns imediat la fața locului, un canton silvic din localitatea Pădureni, și au decis să-l transporte pe bărbatul acuzat de crimă la o unitate spitalicească. Asta deoarece legislația în vigoare nu permite audierea persoanelor în stare de ebrietate, scrie realitatea.net. (site news)

Lasă un răspuns