Spitalul de Neurochirurgie din Iași

Focar de infecție la un spital din Iași. 28 de cadre medicale și pacienți au COVID-19

S-au confirmat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași 28 de cazuri de coronavirus, persoanele infectate fiind 15 cadre medicale și 13 pacienți.

Managerul spitalului, Lucian Eva, a precizat că toate cadrele medicale diagnosticate reveniseră din tura liberă, după 14 zile în care ar fi urmat să stea izolate.

Managerul Spitalului de Neurochirurgie din Iași, Lucian Eva, a precizat sâmbătă la Digi 24 că toate cele 15 cadre medicale diagnosticate cu COVID-19 reveniseră din tura liberă.

La acest moment, în unitatea medicală sunt confirmate 28 de cazuri de coronavirus – 15 cadre medicale și 13 pacienți. Ultimele 17 cazuri – 4 cadre medicale și cei 13 pacienți – au fost diagnosticate în ultimele 24 de ore.
Conform sursei citate, Secţia de Neurochirurgie I va fi închisă pentru dezinfecţie şi vor fi refăcute circuitele. În acelaşi timp, se continuă testarea tuturor pacienţilor şi a personalului medical.

Managerul spitalului a mai spus că focarul din spital a izbucnit la jumătatea lunii, până în 14-15 mai neînregistrându-se niciun caz de coronavirus. site news

Lasă un răspuns