Focar de coronavirus la Petrolul! 6 persoane sunt infectate

Cinci jucători de la Petrolul Ploiești și magazionerul clubului au COVID 19. În acest moment toată echipa a fost izolată. Cei cinci jucători au fost deja internați. Se pare că unul dintre cei bolnavi este atacantul tunisian, Younes Hamza.

„Noi am mai avut o situaţie când s-au anulat testele, probabil o greşeală de transport sau recoltare. Mai sunt probleme cu aparatele. Când echipa era în carantină am avut o situaţie în care ni s-a spus că aparatele nu le poate citi şi trebuie să le repetăm”, a declarat Costel Lazăr pentru Agerpres.

Primul meci pe care Petrolul trebuia să-l joace cu UTA a fost deja amânat.

Petrolul riscă o amendă uriașă

Clubul ar putea primi o amendă uriașă de la FRF. Potrivit protocolului suma ar fi de aproape 20.000 de euro. Regulile spun că la un club se aplică amendă, în cazul în care minimum 3 persoane, indiferent de funcția ocupată, sunt depistate pozitiv cu coronavirus.

În total, în fotbalul românesc, 11 persoane s-au îmbolnăvit. Un angajat al clubului Dinamo, medicul echipei Botoșani și un jucător, doi fotbaliști de la Chiajna, iar acum cei 5 fotbaliști de la Petrolul și magazionerul.

UTA – Petrolul, amânat

Meciul UTA – Petrolul ar fi trebuit să se joace sâmbătă, dar a fost amânat. În funcție de rezultatele testelor care vor veni în această seară se va stabili dacă săptămâna viitoare Petrolul o întâlnește sau nu pe Rapid.

„Da, am auzit şi eu despre situaţia de la Petrolul. Mi se pare ciudat că după ce au mai fost testaţi şi au ieşit bine acum le-ar fi venit aceste rezultate. Noi oricum aşteptăm să primim o informaţie oficială”, a declarat pentru Digi Sport Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA.

Lasă un răspuns