Florinela Georgescu, director ANM, infectată cu COVID-19. Se află internată la Matei Balș

Directorul executiv al ANM, Florinela Georgescu, este internat din data de 21 aprilie împreună cu soțul său, fiind singurul caz de infecție cu noul coronavirus din instituție.

Contactată de Libertatea, directorul general al ANM, Elena Mateescu, a confirmat că Florinela Georgescu (55 de ani) este pozitivă.

Care este starea de sănătate a Florinelei Georgescu

– Buna ziua, doamna Mateescu! Este adevărat faptul că directoarea executivă Florinela Georgescu este pacient confirmat cu noul coronavirus?

– Da. Informația este corectă. Dânsa se află acum în concediu medical.

– Este adevărat că a anunțat la birou pe 22 aprilie despre faptul că are în familie un caz pozitiv de COVID, respectiv soțul?

– Colega mea nu a mai venit la serviciu de două săptămâni, de când a intrat în concediu de odihnă. Pe 21 aprilie a sunat și ne-a spus că trebuie să intre în concediu medical deoarece ea și soțul său sunt spitalizați pentru infecție cu noul coronavirus.

– De două săptămâni nu a mai sosit la birou!?

– Exact. Din momentul în care ne-a anunțat că este pacient COVID am luat legătura cu Direcția de Sănătate Publică București, s-a făcut anchetă epidemiologică, s-a făcut dezinfecție.

– Acum există angajați ANM aflați în izolare sau carantină?

– Nu. Nimeni nu este suspect, nimeni nu este la izolare, nimeni nu este bolnav. Singurul caz este cel al Florinelei Georgescu. Sunt foarte deschisă și corectă. În momentul în care a fost testată pozitiv, colega noastră avea deja o săptămână de când nu mai venise la muncă.

– Care este starea dânsei?

– Chiar ieri (n.r. – 26 aprilie) am vorbit la telefon. Este bine, stabilă. site news

Lasă un răspuns