Flori pentru doamne de 1 și 8 martie, fără sărutări. Sfaturi de la Ministerul Sănătății pentru prevenirea coronavirusului

Flori pentru doamne de 1 și 8 martie. Doamnele nu ar trebui să fie sărutate de 1 şi 8 martie, ci doar să le fie oferite flori, a declarat Nelu Tătaru.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru, a adăugat că pentru a preveni coronavirusul e mai bine să fie evitate  „pupăturile”. În România este doar un pacient confirmat cu noul coronavirus.

Flori pentru reprezentantele sexului frumos

„Dăm numai florile, fără să ne pupăm!”, a declarat Nelu Tătaru, într-o conferință de presă susținută, joi, la sediul Ministerului Sănătății. El a precizat aceste lucruri în contextul în care se obişnuieşte ca, de 1 şi 8 martie, să fie sărutate doamnele atunci când sunt oferite flori.

Citește și: Florin Cîțu si legătura cu coronavirusul. Declarația spumoasă a lui Mihai Tudose

România are începând de miercuri seară un caz de coronavirus confirmat. Victor Costache, ministrul Sănătății, și secretarul de stat Raed Arafat, directorul Departamentului pentru Situații de Urgență, au anunțat că în casa acestei persoane mai sunt 7 persoane – niciun copil, dar persoane în vârstă – toate fiind testate și cu rezultat negativ. 

Primul caz de infecție cu coronavirus a fost confirmat, miercuri seara, în județul Gorj. El a fost dus la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un echipaj SMURD, care a ajuns joi dimineața la București. sitenews

Lasă un răspuns