Fiul lui Sile Cămătaru a comis-o din nou! Pentru ce l-au reținut polițiștii

Albert-Florian Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a fost reținut pentru 24 de ore după ce polițiștii l-au surprins, vineri, la volan, conducând în timp ce avea permisul de conducere suspendat. Surse din poliție au declarat că Balint a fost testat pentru consumul de droguri, rezultatul fiind pozitiv. El a refuzat să i se ia mostre de sânge.

Fiul lui Sile Cămătaru a fost oprit de poliția rutieră vineri, în comuna Găneasa (județul Olt), conducând un BMW X5, deși avea permisul de conducere suspendat.

El a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, Balint refuzând apoi prelevarea de mostre biologice.Polițiștii i-au întocmit acte procedurale pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. El a fost reținut pentru 24 de ore.

Albert Balint a ieșit pe 16 decembrie din arestul poliției după ce a fost acuzat că a înjunghiat un tânăr în fața unui club din Timișoara, în luna octombrie, după ce victima și-a retras plângerea site news.

Lasă un răspuns