Fișier audio apărut după moartea Cristinei Țopescu. Demoni, depresie, calvar

Prietena Cristinei Țopescu a postat pe pagina de Facebook a jurnalistei un fișier audio în care dezvăluie că avea depresie, deoarece avea probleme cu banii și își plătea cu greu utilitățile. Starea ei s-a accentuat odată cu moartea tatălui ei și plecarea de la Antena 3.

„Numele meu este Diana Maria. De formație sunt jurnalist. Am lucrat Evenimentul zilei, biroul de presă Iași, sub conducerea domnului Daniel Condurache, la Gazeta de Sud si din 2004 am trecut în online. Pe Cristina Țopescu am cunoscut-o în 2015 la primul marș Colectiv care a fost organizat de una din prietenele și vecinele mele, Oana Voicu. Ea se afla printre organizatori.

Atunci ne-am cunoscut (…) și a fost un fel de amor la prima vedere, pentru că în momentul în care Cristina a aflat că eu am o boxeriță și o maidaneză adoptată m-a văzut și m-a privit altfel, pentru că așa era Cris”, începe relatarea prietena Cristinei Țopescu, într-un fișier audio postat pe pe pagina de Facebook oficială a jurnalistei.

Calvar după ce a demisionat de la Antena 3

Cristina Țopescu a trebuit să părăsească Antena3, iar la acel moment a primit mai multe oferte de locuri de muncă. După ce a demisionat, jurnalista a crezut că își va găsi o slujbă, însă nu a fost așa.

„Au fost vorbe în vânt. Îi văd pe mulți dintre foștii noștri colegi de breaslă cum plâng la televizor și cum vorbesc despre veleitățile de mare jurnalist ale Cristinei Țopescu. Dacă ați fi considerat-o un mare jurnalist și dacă ați fi iubit-o, ați fi ajutat-o în acești ultimi ani în care i-a fost îngrozitor de greu. I-ați promis lucruri, i-ați promis colaborări și când Cristina vă suna să vă întrebe dacă se concretizează acele planuri făcute împreună, voi nu mai răspundeați la telefoane și la mesaje”, mai scrie aceasta.

Cris intrase în depresie

„Monica Pop a spus că draga noastră Cris era depresivă. Nu vi se pare normal? Cristina nu avea serviciu, îngrijea în 2015, 12 căței plus hărnea maidanezi din 7 locuri, care s-au făcut 8. Cristina plătea tratament din buzunarul propriu. Singura ei grijă era să aibă bani pentru următoarele lucruri: chirie, utilități, benzină și câte un pachet de țigări. Ei nu îi trebuia nimic. Tți banii mergeau pe castrări, mâncare pentru căței, tratamente. Se vorbește despre o Cristina Țopescu pătimașă, a fost un conglomerat antagonic de stări, de trăiri, de inteligență scliptoare, dublată de o sensibilitate anume, dar și de duritate si agresivitata. Da. Cris intrase într-o depresie. Nu avea serviciu, avea promisiuni. Începuse să aibă datorii, a reușit să plătească o parte dintre ele. Dar Cristina a fost o luptătoare”, mai spune aceasta.

Cristina Țopescu nu s-a sinucis

După ce a pierdul jobul și după ce a murit Cristian Țopescu, depresia jurnalistei s-a accentuat, mai spune sursa citată. Însă jurnalista nu s-a sinucis, atrage atenția Diana Maria.

„Cum să nu devină Cristina tristă când, după ce a murit tatăl ei toți prietenii au sunat-o. Unul nu a intrebat-o, deși știau că nu lucrează: Cristina, ai cu ce să îți plătești chiria, ai unde să stai? Numele sonore care fac azi rating cu numele Cristinei și-au prezentat condoleanțe. (…) Am hrănit-o pe Cristina, am dormit cu Cristina pentru că era dărâmată. (…) Nu spuneți prostii despre Cristina, pentru că nu ați cunoscut-o”, spune prietena jurnalistei.

Aceasta explică și de ce vreme de 3 săptămâni nu a vorbit cu Cristina Țopescu: „Cristina își găsise serviciu, era fericită. (…) Era un fel de mini club între vecine. Mă intreba: ai văzut-o pe Cristina? „Nu am văzut-o din data de 19. (…) Stai s-o sun și eu”.

Telefoanele sunau în gol. Am conchis că e posibil să fie supărată pe noi pentru că nu ii făcusem o invitație expres de sărbători. (…) Nu mi-am fcut griji pentru că o vedeam activă pe Whatsapp. pe Facebook. Am vorbit cu Ina (…) relaxat. Nu ne țineam în chingi, erau lucruri relaxate. Am dat o raită, cățeii se vedeau, dar nu părea nimic suspect.

Dumincă însă când am sunat iarăși, i-am trimis mesaje, îi lăsasem și un bilet în ușă. Nu am primit niciun răspuns. (…) Cristina nu avusese probleme de sănătate majore, analizele erau ok. Eu țipam „Cristina!”. Ina, prietena noastră comună a spus că poate a plecat în străinătate”. site news

Lasă un răspuns