foto facebook

Firea, planuri de viitor dacă va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei

Edilul Capitalei, Gabriela Firea, speră să câștige un nou mandat de primar în toamnă, pentru că vrea să facă lucruri mari pentru bucureșteni.

Proiectele lui Firea la Primăria Capitalei

„În funcție de ceea ce se va întâmpla în toamnă, când presupun că vor avea loc alegeri, în primul rând aș dori să finalizez achiziția tramvaielor, care vor ajuta la decongestionarea în trafic și în lupta cu poluarea.

În ceea ce privește sănătatea populației, începem din acest an construirea Spitalului Metropolitan, am lucrat proiectul în ultimii doi ani. Am fost în această perioadă să spunem blocați pentru că ne-am concentrat întreaga activitate pentru a asigura materialele sanitare, dotările și sprijinul pentru lupta cu coronavirusul.

Îmi doresc să finalizăm cât mai rapid proiecte începute cu ani în urmă. Pasajul Ciurel, Nicolae Grigorescu, Splai Dudescu. Sunt proiecte pe care le-am preluat în mandat, dar și două proiecte pe care le-am început în mandat, finalizarea supralărgirii de la Fabrica de Glucoză. În zona de nord a Capitalei este foarte mare aglomerație.

Citește și Firea renunţă la testarea anti-Covid în şcoli: Fapt inimaginabil, dar real!

Țin să dau o veste bună, în scurt timp vom reuși să inaugurăm această supralărgire de la două la patru benzi, într-o zonă foarte aglomerată a Capitalei. De asemenea, ne dorim să finalizăm lucrările la Pasajul Doamna Ghica, început în mandatul meu”, a spus Gabriela Firea, marți, 19 mai. site news

Lasă un răspuns