Firea DEMISIONEAZĂ din PSD, dacă partidul aduce un nou Liviu Dragnea la conducere. Tăcere la vârful PSD

Firea DEMISIONEAZĂ din PSD, dacă partidul o ia din nou pe căi greșite. Primarul Capitalei nu mai e dispusă să accepte un nou Liviu Dragnea la șefia PSD.

Firea DEMISIONEAZĂ din PSD, dacă partidul o ia din nou pe căi greșite

Dacă vin Sorin Grindeanu sau Vasile Dîncu la conducerea partidului, Gabriela Firea pleacă din PSD. Edilul transmite că s-ar bucura de experiența lui Vasile Dîncu, dar nu ca lider al PSD, ci poate din funcția de președinte al Consiliului Național al PSD. Totodată, lui Sorin Grindeanu îi spune că nu e momentul acum ca el să fie numărul 1 în PSD. 

„Eu aș fi fost pentru echipa condusă de Marcel Ciolacu. Nu văd alternativă. A începe să ne batem între noi care e mai bun înseamnă să facem implozie. Momentul e foarte greu. Eu vă spun de pe acum, nu voi rămâne într-o echipă alături de cei care vor să se autodistrugă. În momentul în care văd că cei din conducere se distanțează de ce vor cetățenii, mă voi retrage din PSD în momentul în care voi observa că ajung la conducerea formațiunii oameni care țin la ambițiile lor maai mult ca la cetățeni”, a declarat Gabriela Firea.

”A fost un răspuns și mai mult un avertisment decât o amenințare. Informația e că e un avertisment.” a spus Gabriela Firea, la Antena 3, cu privire la plecarea sa din partid, dacă unul dintre cei doi ajung în prima funcție din partid.

Citește și Poluare RECORD în Capitală, 1000% peste limitele maxime admise, duminică noapte și luni dimineață

”Cred că mai sunt și alți colegi care se întreabă dacă mai are rost să fim în PSD” a subliniat Firea, precizând că nu dorește să facă rău partidului.  

”Să nu mai mergem pe ideea în care un om le știe pe toate”, mai susține Firea. Edilul este de părere că ar trebui ca PSD să se alieze cu Victor Ponta, în schimb. site news

Lasă un răspuns