facebook

Firea: 25.000 de măști, cumpărate cu banii donați de PSD

Primarul general, Gabriela Firea, anunţă că din sumele donate de parlamentari de la PSD au fost achiziţionate 15.000 de măşti de protecţie KN95 şi 10.000 de măşti chirurgicale, destinate maternităţilor din Capitală.

Firea mulțumește PSD-ului

Într-o postare pe Facebook, edilul general a precizat că primele astfel de măşti au fost donate Maternităţii ‘Dr. Panait Sârbu’ (Giuleşti), unde anual se nasc aproape 4.000 de copii.

„Le mulţumesc foarte mult colegilor social-democraţi care au făcut această donaţie importantă şi atât de folositoare în aceste vremuri de pandemie. Colegii parlamentari au fost reprezentaţi de senatoarea Roxana Natalia Paţurcă şi deputaţii Beatrice Tudor, Alfred Simonis (lider de grup) şi Petre Florin Manole. Parlamentarii social-democraţi au donat jumătate din indemnizaţia lunară, fonduri din care s-au achiziţionat astfel de produse de protecţie pentru spitalele Primăriei Capitalei”, a scris Gabriela Firea.

Ea a menţionat că restul de 13.500 de măşti KN95 vor fi distribuite în zilele următoare în unităţile medicale din subordinea PMB, cu precădere către maternităţile Spitalului Clinic ‘Dr. I. Cantacuzino’, a Spitalului Clinic ‘Nicolae Malaxa’ şi a Spitalului Filantropia.

Inițiativă anunțată de Marcel Ciolacu

Pe 25 martie, liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu, anunţa că toţi parlamentarii PSD au decis că vor dona 50% din indemnizaţiile lor pentru a sprijini achiziţia urgentă de echipamente medicale de maximă necesitate.

„Mă bucur că toţi au înţeles că în această perioadă trebuie să fim solidari. Toţi parlamentarii PSD au decis că vor dona 50% din indemnizaţiile lor pentru a sprijini achiziţia urgenţă de echipamente medicale de maximă necesitate”, a spus Marcel Ciolacu. site news

Citește și Poliția de frontieră, la datorie. Bunuri confiscate în valoare de peste 34.000 lei, în 24 de ore

Lasă un răspuns