Fiica Prințului Albert face dezvăluiri după ce a fost internată pentru agravarea simptomelor COVID-19

„Sunt dincolo de frustrare și vreau doar ca organismul meu să găsească pace și confort”, spune Jazmin Grace Grimaldi.

Fiica Prințului Albert, Jazmin Grace Grimaldi, a fost internată în weekend pentru simptome legate de COVID-19. Știrea vine la câteva săptămâni după ce tânăra, originară din California, în vârstă de 28 de ani, a fost testată prima dată pozitiv pentru coronavirus.

Într-o postare pe Instagram de marți, Jazmin, fiica lui Albert din scurta sa relație cu americanca Tamara Jean Rotolo, a explicat că a continuat să se lupte „cu sănătatea mea din cauza COVID”, dezvăluind că a fost internată vineri la spital după ce simptomele ei s-au agravat în urma diagnosticului ei pozitiv de la începutul lunii iulie. După o ședere de cinci zile, a fost  lăsată să își continue recuperarea acasă.

“Mulți dintre voi știu că am avut probleme de sănătate din cauza COVID. Imunitatea mea poate fi la pământ pentru o perioadă mai lungă de timp, dar spiritul meu este ridicat, sunt o femeie puternică, sunt o supraviețuitoare”, a împărtășit ea.

„O erupție asemănătoare cu varicela, dureri de corp insuportabile…”

“Sunt fericită să vă anunț că am ieșit din spital și acum sunt acasă pe acest drum greu spre recuperare totală. Cu toate acestea, am fost internată în spital în weekend, deoarece simptomele mele au continuat să se agraveze de vineri încoace”, continuă ea.

Într-un videoclip pe care l-a postat vineri, Grimaldi a explicat că se confruntă cu o nouă serie de simptome, inclusiv „o erupție asemănătoare cu varicela, dureri de corp insuportabile,  dureri severe la plămâni/cutia toracică, momente de febră și migrenele debilitante”.

Fiica Prințului Albert a anunțat pentru prima dată că a contractat virusul la începutul lunii iulie pe Instagram. La acea vreme, nepoata lui Grace Kelly a prezentat simptome asemănătoare gripei, a avut migrene „debilitante” și a dezvoltat o febră care a durat trei-patru zile.

Medicii nu știu dacă starea ei este din cauza tulpinii detectate anterior

Jazmin a declarat că o serie de teste efectuate vineri au scos la iveală un număr scăzut de globule albe din sânge și limfocite, precum și alți factori care indică prezenta virusulului și că este acesta este activ, fiind luată decizia de a fi spitalizată.

Ea a spus că medicii nu sunt siguri dacă starea ei este din cauza tulpinii detectate anterior sau dacă a contractat una nouă.

„Mi s-au dat antibiotice pentru o posibilă pneumonie legată de COVID aflată în stadiul incipient și din cauza unui nodul mic găsit pe plămânul meu drept, care ar putea fi de asemenea apărut în urma daunelor provocate de COVID”, a spus ea.

Tatăl lui Jazmin, primul șef de stat testat pozitiv cu COVID-19

“Medicii încă învață și au mărturisit că au văzut și alte cazuri similare cu al meu. Sunt dincolo de frustrare și vreau doar ca organismal meu să găsească liniște și confort. Durerea este atât de inconfortabilă și debilitantă și nu mai rămân multe de făcut decât să te odihnești și să folosești pungi cu gheață pentru o minimă ușurare. Vă împărtășesc povestea mea, astfel încât voi toți să fiți conștienți dacă aveți simptome similare”, a explicat ea.

La începutul lunii martie, Prințul Albert, care a recunoscut public paternitatea lui Jazmin în 2006, a devenit primul șef de stat care a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Suveranul în vârstă de 62 de ani a spus la ​​acea vreme că a avut simptome ușoare de tip gripal. “Am o febră ușoară, nu chiar atât de rău. Un pic de tuse. Mi-a curs nasul în primele zile, acesta a fost primul semn.”

După ce s-a autoizolat în palat timp de câteva săptămâni, Prințul s-a întors alături de familia sa.

Lasă un răspuns