Sarah Jessica Parker împreună cu fetițele ei, Marion și Tabitha

Fiica lui Sarah Jessica Parker, Marion, învață să iubească pantofii de lux

Este normal ca fiica lui Sarah Jessica Parker să iubească pantofii la fel de mult ca mama ei. Cele două au făcut o vizită la un magazin de încălțăminte care îi aparține lui Sarah Jessica Parker, cel din New York, unde actrița a și dat o mână de ajutor clienților.

Sarah Jessica Parker este foarte încântată că are două fiice gemene, cărora le  transmite paisunea sa pentru încălțămintea stilată. Actrița-antreprenor a adus-o pe fiica ei, în vârstă de 11 ani, Marion Broderick, la magazinul ei din zona South Street Seaport din New York, pe 12 august.

În timp ce Marion purta sandale confortabile pentru plimbarea spre magazin cu mama ei, în vârstă de 55 de ani, s-a văzut în curând înconjurată de rafturi după rafturi cu încălțări superbe, de lux, care poartă semnătura mamei sale.

Marion va aprecia faptul că are acces la tot felul de pantofi stilați

Marion și Sarah au purtat măști de protecție atât cât au stat în magazin, cât și pe stradă. Vedeta din serialul “Sex and the City” a purtat o rochie elegantă în stil boem, de culoare albă, strânsă cu o centură în jurul taliei și mâneci lungi până la cot. S-a accesorizat cu două coliere din perle și a purtat în picioare sandale negre decupate, cu un toc gros de la propriul brand.

Marion – care are o soră geamănă pe nume Tabitha – avea o ținută de vară casual, formată dintr-un tricou gri și pantaloni scurți de culoare galbenă, cu o dungă albă pe margini. Avea părul lung lăsat pe spate, la fel ca și faimoasa ei mamă.

În timp ce Marion este încă un fan al încălțămintei casual, precum sandalele tip șlapi, pe măsură ce crește, va aprecia faptul că are acces la tot felul de pantofi stilați pe care cu siguranță îi va dori.

Sarah vinde chiar ea în propriile magazine

Sarah și Marion au avut momente draguțe împreună, de mamă și fiică, în timp ce se aflau în magazin. Au fost fotografiate îmbrățișându-se reciproc sau stând amândouă pe o canapea. Marion și-a așezat capul pe umărul vedetei din filmul “Divorce”, în timp ce Sarah și-a pus mâna afectuos pe piciorul fiicei sale.

Actrița este  dedicată cu totul când vine vorba despre colecția ei de pantofi de succes. Ea a fost fotografiată ajutându-și clienții, arătându-le diferite stiluri de încălțăminte, având ochii atât de expresivi încât și-a indeplinit de fiecare data obiectivul, acela de a-si vinde creațiile.

Pe tot parcursul timpului petrecut în magazin, Sarah a purtat mască de protecție pe față pentru a se proteja împotriva transmiterii COVID-19. La un moment dat, chiar a îngenuncheat pentru a scoate pantofii dintr-o cutie, astfel încât să poată ajuta un client să îi încerce. Sarah a fost întotdeauna super-implicată în ceea ce privește colecția de pantofi, vânzând chiar ea în persoană în magazinele sale.

Lasă un răspuns