Fifor îl compară pe Iohannis cu Putin

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a comparat modul în care Vladimir Putin și Klaus Iohannis comunică cu reprezentanții mass-media. Potrivit acestuia, între cei doi nu există nicio deosebire deooarece abordează subiectul dezbaterilor în același mod, respectiv „maraton cu jurnaliștii aleși pe sprânceană” cu întrebări trimise dinainte.

„În 2018, în campania pentru alegerile prezidențiale, Vladimir Putin nu a participat la nicio dezbatere cu contracandidații săi. Exact ca Iohannis! În fiecare an, Putin organizează o „dezbatere” cu cetățenii, în care întrebările sunt trimise dinainte și atent selectate. Exact cum face Iohannis în această campanie. Tot la sfârșit de an, Putin face o „dezbatere” maraton cu jurnaliștii. Dintre cei peste 1.700 de ziariști, doar doi-trei sunt de la presa internațională. In rest intră doar cei aleși pe sprânceană de Kremlin. Exact ca la marea dezbatere de azi a lui Iohannis. Nu vă întreb, prin urmare, câte asemănări sunt între Putin și Iohannis. Vă întreb altceva: există vreo deosebire?”, a scris Fifor, pe pagina de Facebook.

Klaus Iohannis va organiza marți seară o dezbatere cu politologi şi formatori de opinie. Şeful statului a precizat că nu va participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă, deoarece aceasta „a fost parte activă a mârlăniilor pesediste şi a sprijinit activ încercările de acaparare a Justiţiei”.

La dezbatere vor fi prezenți jurnaliști de la mai multe posturi tv și radio sau din presa scrisă, precum și analiști și politologi. Fiecare va putea să pună 2-3 întrebări. Dezbaterea se va desfăşura în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I.

Lasă un răspuns