facebook

Femeie de 41 de ani, omorâtă de câini lăsați liberi de un cioban

O femeie în vârstă de 41 de ani, din comuna Crasna, a murit după ce a fost atacată de mai mulţi câini din rasa ciobănesc carpatin. Câinii aparţin unui cioban care îi lăsase liberi, a informat joi, 30 aprilie, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Miruna Prejbeanu.

”În aceasta dimineaţă (joi, 30 aprilie n.r.), poliţiştii au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, despre faptul că pe un teren agricol, de la marginea satului Stânceşti, comuna Muşeteşti, a fost găsită decedată o femeie care prezintă muşcături de animal, posibil câine. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că victima ar fi o femeie de 41 ani, din comuna Crasna. Din primele verificări se pare ca aceasta, în timp ce se deplasa către o grădină, ar fi fost atacată de câinii (din rasa ciobănesc carpatin), aparţinând chiar apelantului, care este cioban şi îi lăsase liberi”, a precizat Miruna Prejbeanu.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările continuând. site news

Lasă un răspuns