Femeia din Argeș cu 20 de copii născuți până la 42 de ani nu vrea să se oprească

O femeie de 42 de ani, din Argeș, a născut de 20 de ori și este mama cu cei mai mulți copii din România. Primul copil a fost adus pe lume pe când avea 19 ani. De atunci, ea a născut aproape în fiecare an. Cel mai mare copil al Georgianei Văcaru este un fiu 23 de ani. Cea mai mică este fiica pe care a născut-o în primele zile ale anului 2020, potrivit Realitatea de Argeș.

Familia Văcaru, din comuna Stoeneşti, satul Coteneşti, este cea mai numeroasă din România. Georgiana a fost însărcinată aproape în fiecare an, în ultimele două decenii, iar toţi cei 20 de copii sunt sănătoşi. Fiul de 23 de ani și-a întemeiat deja propria familie.

Citiți cazul unei femei din Uganda căreia i s-a interzis să mai nască după ce a făcut 44 de copii până la vârsta de 36 de ani.

Femeia nu vrea să se oprească, medicii spun că e perfect sănătoasă

Familia trăiește într-o într-o casă cu opt camere, în care părinții au amenajat dormitoare cu paturi suprapuse. Primăvara și toamna, tatăl pleacă la muncă, în străinătate, dar alocațiile copiilor rămân principalul venit al familiei. Femeia spune că familia ei ar putea deveni mai numeroasă. „Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, nu îi oprim, Dumnezeu ştie ce se va întâmpla”, a declarat Georgiana Văcaru pentru sursa citată. Medicii spun că este sănătoasă şi capabilă să mai nască.

Vezi aici motivul pentru care 2020 a fost declarat anul moașelor la nivel mondial.

O altă româncă cu 18 copii a uimit Canada

Acum zece ani, toate ziarele canadiene titrau dacă nu pe prima pagină, pe cea de-a doua că românca Livia Ionce, atunci în vârstă de 44 de ani, a dat naștere celui de-al 18-lea copil, o fetiță. Presa canadiană a declarat-o pe Livia „cea mai prolifică mămică”, deoarece nici o altă femeie nu a mai născut atâția copii pe teritoriul canadian. Nici până atunci, nici de atunci încolo, adică în ultimii zece ani. (site news)

Lasă un răspuns