FCSB și FC Botoșani și-au aflat adversarele din turul 2 preliminar al Europa League

FCSB va juca în turul doi preliminar cu FK TSC Backa Topola din Serbia. Partida va avea loc în deplasare. Echipa lui Becali a fost cap de serie la tragerea la sorți de astăzi. Din aceeași grupă, 4, mai făceau parte OFI Creta (Grecia) și KF Teuta (Albania).

FC Botoșani o va întâlni pe teren propriu pe KF Shkendija, din Macedonia de Nord. Din aceeași grupă au mai făcut parte BATE Borisov (Belarus) și FK Partizan Belgrad (Serbia).

Meciurile din turul 2 preliminar al Europa League au loc pe 17 septembrie și se joacă într-o singură manșă.

Cine este FK TSC Backa Topola

FK TSC Backa Topola a terminat sezonul în Serbia pe locul 4. Echipa a revenit în prima ligă în urmă cu doi ani și are un lot estimat la aproape 10 milioane de euro. Cei mai buni jucători sunt Vladimir Siladji, care a înscris16 goluri sezonul trecut și mijlocașul Nedad Lukic. Până acum adversara celor de la FCSB nu a câștigat niciun trofeu și este pentru prima dată în preliminariile Europa League.

Cine este KF Shkendija

Sezonul trecut adversara moldovenilor a încheiat campionatul pe locul 3. În ultimii 10 ani, KF Shkendija a câștigat trei titluri de campioană și două Cupe ale Macedoniei. În sezonul 2017/2018, macedonenii au ajuns până în play-off-ul Europa League. Valoarea lotului celor de la KF Shkendija este 5,3 milioane de euro. Cel mai bun jucător al macedonenilor este mijlocașul stânga Ljupco Doriev.

“Sper să nu ne facem de râs. Slavă Domnului că nu e o echipă de aia de îmi tremurau genunchii dacă o citeam. Nu trebuie să subestimăm nimic. Am sentimentul că Dumnezeu ne iubește, că suntem oameni cu sufletul curat, dacă ne-a dat un adversar accesibil”, a spus Valeriu Iftime pentru DigiSport.

Lasă un răspuns