FCSB și FC Botoșani, în turul 2 preliminar al Europa League! Craiova, umilită

FCSB și FC Botoșani s-au calificat în turul 2 preliminar al Europa League. Echipa antrenată de Toni Petrea a trecut cu 3-0, pe Arena Naționlă de armenii de la Shirak. Darius Olaru a marcat primul gol. Coman a obținut un penalty în minutul 63, transformat de Tănase, iar Alexandru Buziuc a stabilit scorul final, 3-0.

“Jucătorii nu sunt la nivel maxim. Știam că va fi un meci dificil”, a declarat antrenorul celor de la FCSB, Toni Petrea.

Moldovenii de la FC Botoșani merg și ei în turul doi Europa League, după ce au învins-o 2-1 pe Ordabasî (Kazahstan). Moldovenii au deschis scorul în minutul 25, prin Holzmann. Fostul dinamovist May Mahlangu a reușit să egaleze. Imediat însă, elevii lui Marius Croitoru au marcat iar, prin Dugandzic. Luni, FC Botoșani își află următorul adversar.

Universitatea Craiova, umilită

Universitatea Craiova a fost umilită în primul tur preliminar. Lokomotivi Tbilisi a câștigat 2-1 meciul, cu două goluri marcate în doar 4 minute.

Georgienii nu au mai jucat de 12 ani în cupele europene și este prima dată când trec de turul 1. După meci, fanii olteni nu i-au iertat pe jucătorii lui Cristiano Bergodi.

„De când a început campionatul ați jucat ca cizma lui Bergodi. Dezamăgitor… / Să le tăiați salariile / Vai mama voastră, sunteți niște petarde. /Noi ne pregătim de Liga Campionilor! / Nu avem viziune de joc, nu avem nimic / O rușine de echipă. / Rușine, să rămâneți toți acolo”, sunt o parte dintre mesaje postate.

Lasă un răspuns