FCSB a câștigat Cupa României, după 5 ani! Imaginile bucuriei!

FCSB a salvat sezonul. A câștigat Cupa României și va juca în Europa League, după ce a învins-o cu 1-0 pe Sepsi. Dennis Man, a fost cel care a înscris singurul gol al meciului în minutul 65, profitând din plin de multiplele greșeli ale adversarilor. Arădeanul, care a fost urmărit de Lokomotiv Moscova a ajuns la nouă goluri în acest sezon în toate competițiile. În această seară, echipa lui Leo Grozavu nu s-a regăsit deloc, nereușind să tragă pe spațiul porții. Pentru FCSB este 12-lea trofeu din istorie și a 3-a Cupă din palmares. Echipa lui Gigi Becali deține doar palmaresul din ultimii 17 ani.

Leo Grozavu, atac la FRF

Cazul “Andrei Vlad” s-a repetat și în finala Cupei României. Din nou FRF a fost incapabilă să dea o explicație. Mai exact, covăsenii au întrebat dacă în această seară îl pot folosi pe Istvan Fulop, care avea două cartonașe galbene, unul cu Astra („optimi”) și cu Iașiul (manșa secundă a semifinalelor). Sepsi a așteptat până în ultimul moment un răspund de la federație, care însă nu a venit. Sepsi a decis să nu riște nimic, așa că nu l-a folosit pe Fulop în meciul cu FCSB.

“Este inadmisibil să nu primim niciun răspuns. Nu se poate așa ceva. Dacă FCSB pierdea putea să ne atace”, a declarat antrenorul Leo Grozavu la finalul meciului.

Presa din Ungaria l-a făcut praf pe Gigi Becali

Înaintea finalei Cupei României, presa din Ungaria nu l-a iertat pe finanțatorul celor de la FCSB. Cea mai cunoscută publicație din Ungaria, Nemzeti Sport l-a criticat dur pe Becali, dar i-a lăudat pe cei de la Sepsi.

“Sepsi încearcă să oprească recordul FCSB, care are 23 de cupe. FCSB nu are dreptul să folosească însă numele Steaua de șase ani, pentru că proprietarul său, Gigi Becali, a cumpărat ilegal clubul în 2003, de la Ministerul Apărării. Sepsi a fost un exemplu rar de construcție deliberată și conștientă în fotbalul românesc, în timp ce FCSB este un simbol al grotescului, un mit dărâmat de un proprietar megaloman. Gigi Becali nu a ascultat de nimeni și a concediat o mulțime de antrenori și jucători”, au titrat cei de la Nemzeti Sport. 

Lasă un răspuns