Familia pădurarului ucis de mafia lemnului, păcălită de stat: E strigător la cer!

Familia pădurarului ucis în codrul Maramureşului, de către hoții de lemne, trece prin clipe grele. Soția și cei trei copii ai pădurarului au fost complet abandonați de stat, în timp ce vinovații de moartea pădurarului umblă liniștiți în libertate.

Familia pădurarului erou nu primește pensia de urmaș, din cauză că în documentul pensiei de urmaș, în dreptul decesului, e notat că bărbatul a murit din cauza unei boli obișnuite.

Anamaria Pop, soția pădurarului ucis, a vorbit cu lacrimi în ochi despre situația în care se găsesc acum.

Cred că vor să-și bată joc de noi, vă dați seama. Pe mine ce mă indignă foarte mult și mă doare cauza decesului. Casa de Pensii Maramureș, la un om perfect sănătos, la 30 de ani, împușcat, au scris cauza decesului boală obișnuită”a spus Anamaria Pop pentru B1 TV.

„Soțul nu mai e să spună ce s-a întâmplat, iar ei (n.r. polițiștii) spun că el s-a împușcat. E strigător la cer! Vrem să se afle adevărul, să demonstreze statul acesta că poate pedepsi vinovații. Ancheta bate pasul pe loc, e clar! E strigător la cer!”, a mai spus femeia, plângând.

„Gemenele și acum strigă ”tata!”, cea de 5 ani… E strigător la cer! Au rămas patru copii distruși! Și eu, la 28 de ani, până la urmă sunt copil. El își iubea foarte mult meseria și ce făcea, făcea din dragoste și îngrijea pădurea aceea ca pe copiii lui”, a mai spus soția pădurarului mort.

Liviu Pop a fost omorât, în octombrie, de către hoţii de lemne chiar cu arma din dotare. Acesta fusese sunat și anunțat că doi bărbați veniseră să fure lemne cu căruța. El a pornit pe urmele lor și, în urma unei altercații, hoții l-au împușcat cu propria armă. site news

Lasă un răspuns