Familia liberală cocoțată la vârful guvernării nu se mai satură: ce posturi bănoase vânează mama Nicolescu și fiul

Guvernul a adoptat în ședința de joi un memorandum prin care Daniela Nicolescu, secretar de stat în Ministerul Economiei, e numită în Consiliul de administrație al companiei de stat Conversmin SA, potrivit unui comunicat al executivului. Știrea a dat-o, în premieră, site-ul g4media.ro.

Daniela și Radu Nicolescu, mamă și fiu, ambii activiști de bază ai PNL București din eșalonul 2, sunt mari beneficiari ai venirii liberalilor la putere. Radu Nicolescu a devenit consilier de stat al premierului Orban, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Daniela Nicolescu a fost numită și ea secretar de stat la Ministerul Economiei.

Fiul Nicolescu a fost vârf de lance în campania online a lui Iohannis

Radu Nicolescu a fost expert IT la Ministerul Comunicațiilor și referent de specialitate la Radio România, potrivit informațiilor de pe pagina sa de Facebook, dar și șeful de cabinet al senatorului PNL Cornel Popa. Tânărul a avut un rol important în campanie electorală pentru prezidențiale. Firma Etis Design, pe care el o deține împreună cu mama sa, a sponsorizat postările Facebook despre acțiunile electorale ale lui Iohannis și ale PNL, potrivit unei analiza făcute de EuropaLiberă. Firma a cheltuit cel puțin 25.000 de lei pentru promovarea unor postări ale filialelor PNL din București, Vrancea, Bacău, Neamț, Botoșani, Prahova, Vaslui sau Buzău.

Citește și cum începe presiunea publică asupra partidelor de dreapta pentru unificarea în alegeri.

Radu Nicolescu deține, potrivit declarației de avere, 4 terenuri în București, 5 apartamente, o casă de vacanță, un autoturism BMW. Este acționar la firmele Nidac Impex SRL și Etis Design SRL și membru în asociațiile Arta Regală și Coaliția Națională pentru Modernizarea României. În plus, Nicolescu este și șeful filialei sector 6 a Coaliției pentru Modernizarea României, ONG-ul condus de controversatul Alexandru Cumpănașu.

Mama e șefa femeilor liberale și fostă activistă a cooperației meșteșugărești

Daniela Nicolescu (foto stânga), mama sa, este secretar general al Organizației de Femei Liberale (OFL). A fost consilier local în Sectorul 6. Ea apare în fotografii alături de Ludovic Orban și delegația PNL la recentul congres al PPE din Zagreb.

Daniela Nicolescu a condus înainte de Revoluție departamentele de contabilitate ale unor societăți meșteșugărești, unde s-a ocupat de aprovizionare sau de activitatea financiar-contabilă, potrivit CV-ului său. site news

Lasă un răspuns