Mandatory Credit: Photo by ALI HAIDER/EPA-EFE/Shutterstock (10513873k) Portuguese international Cristiano Ronaldo of Juventus Turin attends during the 14th edition of Dubai International Sports Conference in Dubai, United Arab Emirates, 28 December 2019. The conference was launched in 2006 to bring football stakeholders together. 14th edition of Dubai International Sports Conference in Dubai, United Arab Emirates - 28 Dec 2019

Extravaganța lui Cristiano Ronaldo a ieșit, din nou, la rampă!

Binecunoscutul fotbalist portughez Cristiano Ronaldo epatează din nou, însă nu cu vreo realizare de excepție în teren, cum a fost acel gol cu capul, în partida contra Sampdoriei, de la o înălțime de 2,56 metri!, ci cu un ceas de excepție, unul din cele mai scumpe exemplare din lume, fabricat de elvețienii de la ROLEX, de tipul GMT-Master II Ice, un ceas din aur alb, în totalitate, și acoperit cu diamante de 30 de carate!

Am putea crede că nu este o extravaganță, că portughezul este un mare iubitor de ceasuri unicat, dar și de automobile de lux, cu care se afișează, la diferite evenimente mondene, mai ales că Ronaldo a fost imaginea câtorva companii mari de ceasuri, cum ar fi Jacob&Co. și TAG Heuer, care i-au permis să poarte și ecele exemplare extrem de scumpe.

Nu cred că CR7 a auzit de OPTIMEF sau Vostok…

Dar fotbalistului îi place să se afișeze cu piese de tezaur, cum spune publicația spaniolă Marca, iar ultima extravaganță a lui Ronaldo costă, se pare, cam jumătate de million de euro. Dar să fim serioși, la banii pe care i-a câștigat Cristiano pe dreptunghiul verde, nu putea să coboare ștacheta și să-și ia un OPTIMEF, de fabricație românească, sau un Sturmanskie, ori Vostok, orologii venite din îndepărtata Siberie. Numai la prezentarea sa, ca nou fotbalist a lui Juventus Torino, Cristiano a purtat un ceas marca Imperial Turbillon, o ediție unică a lui Franck Mullercuyo, care a costat cam 1,5 milioane de euro!

Bijuteriile pe patru roți, o altă extravaganță, marca Ronaldo…

Și dacă vreți să vorbim un pic și despre ”bijuteriile” pe patru roti ale fotbalistului căruia i se spune și CR7, spunem că impresionanta colecție a portughezului cuprinde un Rolls Roice Phantom, cu o valoare de 400.000 de euro, apoi trecem la un Ferrari F430, de 385.000 de euro, ne plimbăm și cu un Lamborghini Aventador LP 700-4, de 340.000 de euro, iar lista poate continua. Dar culmea este atinsă de un Bugatti La Voiture Noire, de 11 milioane de euro, o mașină prezentată la Salonul Auto de la Geneva, în 2019, care dezvoltă o viteză maximă de 418km/h!

CR7, alături de campionul mondial de F1, Lewis Hamilton

Lasă un răspuns