EXPLOZIV! China a cerut Statelor Unite să renunțe la mentalitatea Războiului Rece și la părtinirea ideologică!

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe al Chinei, Zhao Lijian, a făcut câteva observații dure, la adresa Statelor Unite ale Americii, într-un briefing de știri:

”SUA trebuie să înceteze imediat să intervină în afacerile interne ale Chinei, să nu afecteze interesele Chinei sau să submineze relațiile dintre China și SUA”, a declarat oficialul chinez.

Zhao lijian

Administrația Trump a informat Congresul american!

Această iritare a Chinei a pornit de la un nou Raport al Strategiei Chinei, imaginat de Administrația Donald Trump, și trimis Congresului SUA. ”Este același Raport ca în 2017, care denaturează în mod deliberat sistemul politic și intenția strategică a Chinei. În plus, se menține așa-numita amenințare a Chinei, ca scuză pentru continuarea politicii americane dure, împotriva Chinei. Ca răspuns la cuvintele și faptele eronate ale Statelor Unite, pentru a interveni în afacerile interne ale Chinei și a submina interesele Chinei în ultimii doi ani, guvernul chinez și-a declarat în mod repetat poziția solemnă și a făcut un răspuns ferm și puternic, de fiecare data. Politica Chinei față de Statele Unite este consecventă și clară. Ne-am angajat să dezvoltăm o relație chino-americană care să nu includă conflicte, să nu avem confruntări, să fie respect reciproc și cooperare, cu avantaje de ambele părți. O relație chino-americană în continuă dezvoltare și permanentă este în interesele fundamentale ale celor două popoare și așteptată și de comunitatea internațională. Statele Unite trebuie să urmeze tendințele vremurilor și să coopereze cu China, pentru a readuce relațiile bilaterale pe calea cea bună”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe, Zhao Lijian.

Lasă un răspuns