Ed Sheeran și soția sa, Cherry Seaborn, așteaptă primul copil

Ed Sheeran și soția sa, Cherry Seaborn așteaptă primul lor copil în această vară. Cei doi au ținut ascunsă vestea despre sarcină în timpul carantinei.

Ed Sheeran, interpretul mega hitului “Perfect”, cu 2.5 miliarde de vizualizări pe Youtube în doar 2 ani, are de să fie și mai fericit și, pentu moment, să lase muzica deoparte: Cherry este în ultima etapa a sarcinii, iar ca atare, cuplul a decis să rămână împreună în casa lor din Sussex.

Conform unei surse apropiate de familie, „Ed și Cherry sunt copleșiti de fericire. Sunt foarte încântați, dar au vrut să păstreze acest lucru cât mai departe de ochii lumii. Carantina a fost o scuză perfectă pentru a nu fi văzuți prea mult pe afară, dar venirea pe lume a copilului se apropie și emoția crește, astfel încât aceștia au început să le spună prietenilor și familiei.”

Cel mai probabil copilul se va naște în această lună

Aceeași sursă a mai adăugat pentru “The Sun”: „Tocmai fac ultimele pregătiri acasă, iar copilul este așteptat cel mai târziu în această lună. Este un moment foarte fericit, iar familiile lor sunt bucuroase pentru ei și abia așteaptă să-l întâlnească  pe noul membru”.

Vestea emoționantă vine după ce Ed și Cherry s-au căsătorit într-o ceremonie restrânsă anul trecut. Ed a găzduit ceremonia la moșia sa din Suffolk în ianuarie 2019. Chiar se zvonea atunci că artistul ar fi vrut să construiască o capelă de nuntă pe domeniu, dar planurile sale nu au fost aprobate.

Cuplul este apropiat încă din copilărie, prima dată cunoscându-se la școala din Framlingham, Suffolk, înainte de a se întâlni oficial în 2015.

„Perioada <Divide> și turneurile mi-au schimbat viața”

O altă sursă a spus anterior tot pentru publicația “The Sun”: “Ed s-a căsătorit cu câteva zile înainte de Crăciun. A fost totul foarte  restrâns – doar cei mai vechi prieteni de școală ai lui Ed, câțiva membrii ai familiei și preotul. Erau doar 40 de oameni – deci nici Taylor Swift, nici directorii companiei de discuri sau membrii ai familiei regale sau prieteni dintre vedetele pop. Ed nu a vrut bătaie de cap și voia să fie ceva doar pentru ei – doar o nuntă mică de iarnă”.

Între timp, Ed a luat o pauză de la turnee și le-a spus fanilor că plănuiește să călătorească prin lume.

În 2019, pe Instagram, el a explicat că își va lua această pauză după ce și-a promovat albumul “Divide”. „Salut tuturor. Îmi voi lua o pauză din nou. Perioada <Divide> și turneurile mi-au schimbat viața în mai multe moduri, dar acum a venit timpul să ies și să vad o parte din lume. Să călătoresc pur și simplu. Am lucrat non-stop din 2017 încoace, așa că o să iau o pauză pentru a călători, a scrie și a citi. Nu voi mai fi prezent pe rețelele de socializare până nu va fi timpul să revin. Pentru familia și prietenii mei, ne vedem când vă voi vedea, iar pentru fanii mei, vă mulțumesc pentru ca ați fost întotdeauna minunați. Promit să mă întorc cu muzică nouă când va fi timpul potrivit și după ce trec prin mai multe experiențe pentru a avea ceva despre care să scriu.”

Lasă un răspuns