Ea este prima vedetă din România diagnosticată cu COVID-19. Se află internată la Matei Balș

COVID-19 lovește în plin showbizul! A fost diagnosticată cu noul coronavirus prima vedetă din România. Bruneta, care este soția unui celebru medic estetician, a fost internată deja la ”Matei Balș”! 

Cine este vedeta diagnosticată cu COVID-19

Fostul ”iepuraș” Playboy Roxana Marinescu-Schwartz este prima celebritate de pe scena mondenă de la noi care a fost diagnosticată cu COVID-19.

Potrivit informațiilor noastre, în urmă cu câteva zile, sexoasa brunetă s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate – insuficiență respiratorie – și a decis să apeleze la Salvare. La scurt timp după ce Roxana a ajuns la o unitate medicală din București, i s-au acordat pimele îngrijiri, dar i s-a și făcut testul de coronavirus, rezultatul fiind pozitiv. Ulterior, vedeta a fost internată la ”Matei Balș”, unde se află și în prezent. 

Victor Schwartz, renumitul medic estetician, a vorbit, în premieră, despre situația mai puțin plăcută în care se află soția lui.

”Acum câteva seri, Roxana a întâmpinat mici dificultăți respiratorii și legate de simțul mirosului. Pentru că s-a panicat, eu i-am spus să sunăm la Salvare. Au venit cei de la SMURD, au dus-o la spital, i-au făcut testul și după aceea au adus-o acasă. După două zile, când am realizat că rezultatul întârzie, am început să mă agit și să dau telefoane.

Am descoperit că este diagnosticată pozitiv și mi-au spus că o să vină un echipaj ca să o ducă la spital și să o interneze. Ea se simte bine, dar i-au spus că, până nu o să îi iasă două teste pozitive, nu o lasă acasă”, a declarat Victor Schwartz.

Nu se știe cum s-a infectat

„Deocamdată nu știm de unde a luat boala, că ea a stat numai în casă. Se simte bine, dar se plânge că e mâncarea foarte proastă la Matei Balș. A mâncat e felie de parizer toată ziua. Nici apă nu are, i s-a zis să bea de la toaletă”, a mai spus soțul Roxanei.

Acesta spune că el a fost testat negativ, însă a repetat procedura și așteaptă un nou rezultat, atât pentru el, cât și pentru băiețelul pe care îl are împreună cu Roxana.

Familia Schwartz a fost plecată acum o lună în Israel, apoi a făcut o scurtă călătorie în Grecia. site news

Lasă un răspuns