Dwayne “The Rock” Johnson, soția și fiicele sale, testați pozitiv pentru COVID-19

“Mi-aș dori să fiu doar eu cel care am fost confirmat pozitiv, dar nu este așa, a fost întreaga mea familie”, a spus vedeta într-un videoclip pe Instagram postat ieri.

Actorul, în vârstă de 48 de ani, a spus că el și soția sa, Lauren Hashian, și fiicele lor Jasmine, în vârstă de 4 ani, și Tiana, în vârstă de 2 ani, au fost infectați cu virusul, iar actorul și soția lui simțindu-se destul de rău. Din fericire, acum se simt mai bine, le-a spus el fanilor.

„Am vrut să vă ofer informații utile despre lucrurile care mi s-au întâmplat în ultimele trei săptămâni. Deci vestea este următoarea: soția mea, Lauren, precum și cele două mele fete și eu, toți am fost confirmati pozitiv pentru COVID-19 “, și-a început Johnson mesajul video, distribuit pe Instagram.

„Aș putea să vă spun că acesta a fost unul dintre cele mai provocatoare și mai dificile lucruri pe care a trebuit să le suportăm vreodată ca familie și, pentru mine, personal, de asemenea”, a continuat vedeta din “Jumanji” și “Hercule”.

Au contractat virusul de la prieteni de familie

„Confirmarea cu COVID-19 este cu mult diferită față de a avea răni urâte, sau față de a fi distrus fizic, ceea ce am și fost de mai multe ori”, a spus Johnson, adăugând că motivul contractării virusului este atât de diferit  “pentru că prioritatea mea nr. 1 este să-mi protejez întotdeauna familia. Și să-mi protejez copiii și pe cei dragi”.

Johnson a spus că el și familia sa au contractat virusul respirator contagios de la prieteni de familie, despre care a spus că sunt „devastați” că au răspândit fără să vrea virusul.

“Mi-aș dori să fiu doar eu cel care am fost confirmat pozitiv, dar nu a fost așa, a fost întreaga mea familie, așa că aceasta a fost o adevărată lovitură. Dar mă bucur să vă spun că noi, ca familie, suntem bine. Suntem la celălalt capăt, suntem de cealaltă parte. Nu mai suntem contagioși și suntem – Slavă Domnului! – suntem sănătoși.”

“The Rock” a spus că, în timp ce fiicele sale „și-au revenit” destul de repede, el și Lauren „au avut de îndurat”.

„Acum numărăm binecuvântările, pentru că suntem conștienți de faptul că nu întotdeauna ajungi la celălalt capăt mai puternic și mai sănătos. Unii dintre cei mai buni prieteni și-au pierdut părinții, pe cei dragi, din cauza acestui virus incredibil de neiertător“, a spus el.

„Nu-mi pasă la ce partid politic ești afiliat… Poartă mască!”

„Așadar, copilașii noștri, Jazzy și Tia, au avut o mică durere în gât în ​​primele două zile, dar în afară de asta, nimic altceva, și-au revenit și si-au reluat viața normală, fiind în continuare doi copii fericiți care aleargă și se joacă.”

Vedeta și-a îndemnat fanii să fie extrem de precauți atunci când interacționează cu alții pentru a preveni răspândirea COVID-19.

“Purtați masca! Este un fapt și cel mai corect lucru de făcut. Și este un lucru responsabil de făcut”, a continuat el.

„Așadar, purtați măști. Nu sunt un om politic. Totuși, sunt un bărbat căruia îmi pasă profund de familia mea și voi face tot ce pot pentru a-i proteja. Dar sunt și un om căruia îi pasă de voi toți. Nu-mi pasă la ce partid politic ești afiliat. Nu-mi pasă din ce parte a lumii provii. Nu-mi pasă care este culoarea pielii tale, care este meseria ta, ce spune contul tău bancar. Nu-mi pasă. Îmi pasă de voi. Și nu vreau ca voi sau familiile voastre să vă infectați cu COVID-19.”

„Folosiți-mă ca exemplu!”, și-a încheiat Johnson lungul videoclip.

Lasă un răspuns