social media

După moartea lui Kobe Bryant, văduva fostului baschetbalist depune plângere penală

Vanessa Bryant, văduva fostului baschetbalist Kobe Bryant, a dat în judecată biroul şerifului din Los Angeles pentru difuzarea unor fotografii de la locul accidentului.

Vanessa Bryant a depus plângerea vineri, 7 mai, pe motiv că biroul șerifului se face responsabil de răspândirea fotografiilor.

Ce a declarat Vanessa în plângere

“În realitate, nu mai puţin de opt persoane din cadrul biroului şerifului erau la locul accidentului şi fotografiau cu telefoanele mobile copii morţi, părinţi şi antrenori.

După cum a recunoscut ulterior biroul, nu exista un motiv legat de anchetă pentru ca acele persoane să facă fotografiile la locul accidentului. Mai degrabă acei oameni au făcut fotografiile în scop personal”, se arată în plângerea fostei soții a lui Kobe.

Șeriful: ”Oricine altcineva ar fi fost neautorizat!”

Văduva Vanessa susține că acest lucru s-a întâmplat în ciuda faptului că discutase cu şeriful Alex Villanueva în dimineaţa accidentului, cerându-i în mod expres să restricționeze locul accidentului.

Numai cei de la medicina legală şi anchetatorii National Transportation Safety Board aveau dreptul să facă fotografii la locul accidentului. “Oricine altcineva nu ar fi fost autorizat să facă fotografii.

Ar fi fotografii interzise”, a spus șeriful din Los Angeles. În consecință, Vanessa Bryant cere acum daune morale.

Kobe Bryant a încetat din viață la doar 41 de ani, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit la Calabasas, în California. Tot atunci, și-au pierdut viețile Gianna, fiica lui de 13 ani, și alte șapte persoane.

Lasă un răspuns