Dumitru Dragomir primește 3 pensii de la stat! Suma uriașă pe care o încasează

Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF, candidează pe listele PSD pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Astfel a fost obligat să-și declare averea. Din declarația de avere făcută în luna august s-a aflat că Dragomir primește 3 pensii de la stat. Două dintre acestea sunt pentru funcția pe care a avut-o în Ministerul de Interne, și pentru cea de parlamentar. Suma totală pe care o încasează pe lună este de aproape 3.500 de euro. “Trăiesc din pensie”, spunea în urmă cu ceva vreme fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. La această sumă se mai adună 9.000 de euro din chirii.

Ce avere are Dumitru Dragomir

„Acum construiesc un bloc, cel mai frumos din București, va spun. E la 200 de metri de Herăstrău. Stau acolo de dimineața până seara. În rest, sunt angajatul fiului meu. Dar nu iau niciun ban, trăiesc din pensie. Am o pensie bună. Păi aveam 15 000 de euro salariul când eram la LPF. Plăteam 6000 de euro la stat. Cum să nu iau pensie bună”, a spus Dumitru Dragomir acum câteva luni.

Din delarația de avere reiese că Dumitru Dragomir mai are ceasuri și bijuterii în valoare de 100.000 de euro, o vilă de peste 500 mp și două apartamente. Familia fostului președinte de la Ligă are mai multe afaceri printre care un hotel, și un salon de evenimente.

Lasă un răspuns