Dumitru Coarnă își pune cenușă în cap, după ce a vorbit despre primul caz de coronavirus înregistrat, neoficial, în România

Dumitru Coarnă își pune cenușă în cap, după ce a vorbit despre primul caz de coronavirus înregistrat, neoficial, în România. Dumitru Coarnă a avut o intervenție telefonică, în direct, în emisiunea „Evz Prime Time” moderată de Laurențiu Botin. El a vorbit despre primul caz de coronavirus înregistrat, neoficial, în România.

Citește și: Spital celebru intră în carantină, din cauză că oamenii au furat toate măștile de protecție

Dumitru Coarnă, președintele sindicatului polițiștilor, a declarat, în direct, la B1 TV, că avem un prim caz de coronavirus  în România.

„Am primit acum un mesaj, că ar fi primul caz confirmat de coronavirus în România. Cică este la Spitalul Victor Babeș, o doamnă doctor a sunat la familia ei să-i avertizeze”, a spus Dumitru Coarnă.

„Avem confirmarea că la Victor Babeș este un Coronavirus. Acum avem mesajul. Da, uitați-l. Eu am întrebat dacă este public. Mi-a spus: Nu. A sunat doamna doctor de acolo acasă la familie să-i avertizeze. Am primit acum mesajul. „Avem confirmarea conform căreia au ieșit din ședință medicii de la Victor Babeș și în spital este…””, a declarat Dumitru Coarnă, în direct la B1 TV.

Potrivit oficialilor din Ministerul Sănătății, informația nu se confirmă. Secretarul de stat Horațiu Moldovan a afirmat că:”Nu este caz de coronavirus pozitiv la Victor Babeș”.


Dumitru Coarnă își toarnă cenușă în cap

El a recunoscut că s-a grăbit când a făcut publică descoperirea.

„Poate că m-am pripit puțin să fac public acest fapt, dar m-am informat ulterior. Nu aș vrea să mai insist asupra acestui subiect, atâta timp cât instituțiile statului nu au confirmat… A fost o greșeală a mea că am dezvoltat un mesaj privat în zona publică”, a afirmat în emisiunea „Evz Prime time” liderul Sindicatului polițiștilor și personalului contractual din România.

Lasă un răspuns