Dramă la Sankt Petersburg: acoperișul unui stadion s-a prăbușit și a prins sub el mai mulți oameni

Acoperișul unui stadion din Sankt Petersburg, Complexul pentru sporturi și concerte (SKK) s-a prăbușit în timpul unor lucrări de dezmembrare, trăgând sub dărâmături un muncitor, relatează The Moscow Times.  În imaginile dramatice ale prăbușirii se vede cum un muncitor aleargă cu disperare să se salveze. El eșuează însă a a se prinde de o cușcă suspendată deasupra stadionului. În acest timp structura cedează cu totul. Din câte se vede, omul este prins sub dărâmături.

Vezi ce ministru s-a angajat prin contract să-și anunțe imediat angajatorul privat dacă Parchetul întreabă ceva despre firmă.

Cel puțin un mort și mulți oameni blocați sub pereții căzuți

Canalul Mash Telegram a relatat că un muncitor a murit în accident, deși nu a fost încă o confirmare oficială. Site-ul de știri l-a identificat pe muncitorul dispărut sub dărâmături ca fiind Matvei Kucherov. Bărbatul ar fi părăsit cușca fără coardă de siguranță pentru a lucra la acoperiș înainte ca acesta să se prăbușească.”Potrivit informațiilor preliminare, ar putea fi muncitori sub dărâmături”, a spus Ministerul pentru servicii de Urgență, potrivit site-ului de știri Fontanka.

A căzut aproape tot acoperișul stadionului din Sankt Petersburg, imagini șocante

Ministerul a spus că 80 la sută din pereții stadionului s-au prăbușit. În acest moment se desfășoară o operațiune de salvare. Complexul pentru Sporturi și Concerte din Sankt Petersburg (SKK), dat în folosință din era sovietică, a fost programat să fie demolat, după ce a ajuns în stare avansată de degradare.

Citește și ce mare antrenor român a fost angajat să conducă echipa din Sankt Petersburg.

Arhitecții locali au protestat față de planurile de demolare, argumentând că clădirea din 1980 a fost o emblemă a arhitecturii sovietice. site news

Lasă un răspuns