Dramă la Predeal, tânar mort după accidentul cu un snowmobil furat

E anchetă după ce un adolescent din București a murit azi-noapte pe pârtia din Predeal. Băiatul a suferit un accident de snowmobil. Asta după ce împreună cu un prieten a furat un snowmobil și a plecat cu el pe pârtie. Cei doi au pierdut controlul asupra direcției Ei au rupt o plasă de protecție a pârtiei și au lovit un chioșc aflat în apropiere. Și prietenul victimei este în spital în stare gravă la spital.

Vezi ce alt personaj celebru a fost în acest weekend pe pârtia unde a avut loc tragedia.

La data de 26 ianuarie 2020, în jurul orei 03.30, Poliția Stațiunii Predeal a fost sesizată prin  112 cu privire la faptul că, pe pârtia de schi din orașul Predeal a avut loc un accident cu un snowmobil, în care au fost implicați doi tineri, în vârstă de 17 ani din București.

Au furat un snowmobil doar ca să se distreze

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 02.00, cei doi tineri ar fi sustras un snowmobil, aflat la baza pârtiei. Ei au făcut asta doar în vederea utilizării acestuia pe pârtie. În timp ce se deplasau cu acesta, conducătorul vehiculului a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a rupt o plasă de protecție a pârtiei și a lovit un chioșc amplasat la baza pârtiei.

Vezi aici alte victime ale teribilismului pe snowmobile, ce le-a dat prin gând să facă iarna trecută.

Conducătorul vehiculului, în vârstă de 17 ani, a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ulterior, a fost declarat decesul acestuia.

Cel de-al doilea tânăr a fost consultat la fața locului de către echipajul medical. Ulterior, a fost prezentat la spital pentru investigații medicale. Starea acestuia este încă extrem de gravă.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt în scop de folosință”,”vătămare corporală din culpă” și „ucidere din culpă”. Dosarul este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. Procurorii vor propune soluție legală la finalizarea cercetărilor. site news

Lasă un răspuns