sursa: Google

Dramă îngrozitoare. Un polițist militar din Buzău și-a luat viața într-un mod șocant

Dramă fără margini a avut loc în familia unui polițist militar din Buzău. Bărbatul s-a sinucis. Trupul său fără viață a fost găsit de un trecător care s-a speriat în momentul în care l-a văzut. În urmă lui au rămas soția îndoliată, fiica sa, dar și multe întrebări fără răspuns.

Aruncare în gol de la etajul 5

Un bărbat de 36 de ani și-a pus capăt zilelor după ce s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc de pe Bulevardul Unirii. Această dramă s-a petrecut ieri, când el ar fi spus familiei că pleacă să se plimbe cu motocicleta. El și-ar fi luat un rucsac în care avea uniforma militară. La scurt timp după ce a ieșit din casă, s-a aruncat în gol de la etajul cinci al blocului. Surse din cadrul anchetei susţin că bărbatul ar fi căzut de la o înălţime de aproape 20 de metri.

Citește și: Imagini scandaloase într-o biseri din Huedin. Ce au fost obligaţi să facă niște tineri

“Un trecător l-a descoperit lângă ghena blocului şi a sunat imediat la 112, cel mai probabil fiind vorba de sinucidere”, au precizat sursele citate, potrivit observator.tv.

În trecut, bărbatul ar mai fi fost surprins în ipostaze care ar fi dus spre idea sinuciderii. Manifestările lui nu le-au atras atenția apropiaților, relatează stiridebuzau.ro. El era angajat al MApN, arma Poliție Militară, era căsătorit și avea o fetiță. Purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, inspectorul principal Ane Marie Vrapciu, a declarat că Poliţia a deschis o anchetă şi face cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs tragedia. site news

Lasă un răspuns