Drake: „Laugh Now Cry Later” („Râdeți acum, plângeți mai târziu”)

Mister rezolvat! După ce Drake, văzut de mulți drept cel mai în vogă muzician din Statele Unite la ora actuală, a anuntat că lansează CEVA, fanii au aflat ce a avut exact în minte “Champagne”, cum este el poreclit: single-ul „Laugh Now Cry Later” care se va regăsi pe următorul său album!

“TMRW MIDNIGHT”, a scris Drake joi (13 august), în timp ce împărtășea un videoclip cu el și un prieten care se plimbau cu jet-schiurile în apropierea a ceea ce pare a fi un conac luxos. Și – asta a fost: Drake, în vârstă de 33 de ani, anunța că se va plimba cu jet-schiul la miezul nopții? Sau avea să confirme zvonurile că are un nou album pe drum?

Când ceasul a sunat ora 12.00, fanii au aflat: a lansat un nou single fierbinte „Laugh Now Cry Later” și a dezvăluit că acesta va fi pe NOUL său ALBUM, care va fi intitulat Certified Lover Boy.

„Râdeți acum, plângeți mai târziu”

Drake a postat pe pagina sa de Instagram lucrări artistice făcute de el împreuna cu colaboratorul Lil Durk și a scris alături: „Râdeți acum, plângeți mai târziu (Laugh Now Cry Later) pe următorul meu album de studio “CERTIFICAT LOVER BOY”.”

Videoclipul a fost filmat la sediul Nike World din Oregon și îi are ca protagoniști pe mai multi sportivi profesioniști, inclusiv Odell Beckham Jr. și Marshawn Lynch din NFL, precum și superstarul NBA, Kevin Durant.

Au existat zvonuri, unele neconfirmate, potrivit cărora Drake avea să lanseze în sfârșit continuarea “2018’s Scorpion” în această lună. Publicațiile “On Smash” și “PopCrave” au scris că albumul se va numi “Skeleton King”, iar primul single ar fi o colaborare cu Bruno Mars.

“Mai avem 10%… Așteptați, vă rugăm”

De asemenea, PopCrave a scris și apoi a șters pe Twitter detalii despre acest presupus album, susținând că este un „proiect pe 12 piese” care se bazează pe „aproape 20 de demo-uri pe care rapperul le-a scris în zilele sale de carieră actoricească”, potrivit Meaww.com.

Inginerul său de sunet, Noel Cadastre, le-a oferit fanilor o actualizare a noului album pe 28 iulie, spunând că a fost „90%” făcut, dar fanii „vor trebui să aștepte ultimele procente de 10%”.

Fiul său îl face să relizeze ce este mai important

Poate ceea mai mare lansare a lui Drake de anul acesta nu a fost o melodie. În martie, Drake a postat pentru prima dată imagini cu fiul său de 2 ani, Adonis Graham. Pandemia provocată de COVID-19 l-a făcut pe Drake să realizeze ce este important pentru el.

„Nu contează ce s-a întâmplat în trecut sau ce se întâmplă în jurul nostru acum, puteți face întotdeauna alegerea de a vă elibera de suferință și panică și de a vă deschide spre propria lumină. Suntem manifestanți puternici, așa că, după ce alegeți să vă concentrati spre ceva bun de facut, acesta va apărea și în realitatea voastră”, a completat artistul.

“Îmi iubesc și îmi este dor de familia și prietenii mei frumoși și abia aștept ziua aceea minunată când vom putea cu toții să ne reunim. Până atunci, țineți-vă luminile aprinse”, a scris Drake.

Lasă un răspuns