Dragnea se dezlănțuie. „Preţul era România”

Dragnea încearcă din nou să iasă din închisoare.Fostul președinte al PSD a ajuns din nou, joi, în faţa magistraţilor. El încearcă să iasă de după gratii, după ce în ultimele opt luni a stat în penitenciar.

 Liviu Dragnea se consideră condamnat politic

Liviu Dragnea  a vorbit pentru prima dată cu jurnaliştii, de la condamnarea la închisoare din mai 2019.

„Preţul era România”, a spus fostul președinte al PSD , joi, când a mers la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Fostul şef al PSD se referea la miza condamnării sale,  cel mai probabil .

Care este trecutul-lui-Dragnea, cel-mai-influent-politician-din-Romania

„Am crezut şi încă mai cred că un om poate fi condamnat de o instanţă cu respectarea legii, CCR a zis clar că completurile de 3 sunt nelegale şi nu se poate vorbi de un proces echitabil şi de o hotărâre corectă la mine. 

Indiferent de procedurile adoptate, s-a spus că vreau să ies cu orice preţ din închisoare. Nu vreau să ies cu orice preţ şi cred că stau nevinovat. Puteam să plătesc, dar nu am vrut, că nu am vrut să fac compromisuri”, a mai spus fostul preşedinte al PSD în faţa instanţei.

Ce contestă fostul lider PSD

Fostul lider PSD contestă modul în care s-a format completul care l-a condamnat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. 

Dacă Instanţa Supremă îi dă dreptate, Dragnea va fi pus în libertate.

Acest magistrat formulase iniţial o cerere de abţinere având în vedere că, în trecut, a semnat un memoriu către CSM din partea Forumului judecătorilor din România pentru apărarea independenţei justiţiei şi a reputaţiei profesionale, pe motiv că Dragnea ar fi zis la televizor că politicienii merită încătuşaţi şi băgaţi la puşcărie.

Aflati cum a ajuns o fosta-consiliera-a-vioricai-dancila-si-o-fidela-a-lui-liviu-dragnea-implicata-intr-un-scandal-urias/

În urmă cu două săptămâni, Dragnea a avut prima înfrângere din acest an, dupa ce judecătorii ICCJ i-au respins recursul în casaţie. site news

 

Lasă un răspuns