Dragnea plănuiește de după gratii nunta cu Irina Tănase

Detalii de ultimă oră despre relația de iubire dintre Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, încarcerat la Rahova, și iubita lui, Irina Tănase. Cei doi îndrăgostiți sunt mai hotărâți ca oricând să meargă în fața altarului pentru a-și uni destinele.

Citește și despre vedeta care s-a despărțit de al cincilea soț după doar 12 zile de la nunta secretă.

Irina Tănase ar fi acceptat să se căsătorească cu Liviu Dragnea. Fostul politician are o relație de cinci ani cu fosta lui asistentă. Ea i-a stat alături atât în cele mai crunte situații, cât și când era unul dintre cei mai puternici oameni din stat. Liviu Dragnea și iubita lui plănuiau să se căsătorească anul acesta, însă decizia magistraților i-a luat prin surprindere, iar fostul șef din Kiseleff a fost trimis la închisoare. Potrivit surselor noastre, cei doi nu se așteptau ca fostul lider al PSD să ajungă după gratii și au discutat în detaliu despre cununia care ar fi trebuit să urmeze.

Irina a hotărât să aștepte cu nunta până ce Dragnea iese din închisoare

Irina Tănase și Liviu Dragnea ar urma să facă nunta imediat după eliberarea fostului lider al PSD. Ea ar fi hotărâtă să-l aștepte pe Liviu Dragnea până iese din închisoare, după care să se căsătorească. Cei doi nu ar fi, de fapt, logodiți “cu acte în regulă”.. Superbul inel cu diamante pe care tânăra îl poartă și cu care, până nu demult, se fălea pe Instagram, ar fi doar un cadou de 1 Martie. Cadou pe care l-a primit de la Liviu Dragnea încă din 2016. Evident, în contextul actual, bijuteria poate ține loc de inel de logodnă, având în vedere că discuții și planuri despre mariaj au fost.

Adevărul despre inelul de logodnă, îl mai poarte sau nu

“Irina are în continuare inelul de la Liviu, însă sunt momente când îl poartă, momente când nu-l poartă, ca orice femeie. E nostalgică, da, e adevărat, dar pentru că el este închis și nu îl vede. Este foarte tristă din cauza asta, însă cam atât. Ea îl iubește foarte mult, puțini înțeleg asta. Pentru că toți se gândesc la diferența de vârstă, însă între ei nu există așa ceva”, a declarat o sursă foarte apropiată cuplului, pentru CANCAN.RO.

Citește și despre momentul când presa a spus că Irina nu mai poarte inelul de logodnă.

“ Inelul valorează 1.000 de euro și este primit cadou. Încă nu i-a oferit un inel propriu-zis, însă a cerut-o de soție. I-a spus că vrea să-i fie nevastă. O iubește mult și încearcă să o protejeze cât poate. Ea este îndrăgostită de el și îl așteaptă. Cu tot ce s-a întâmplat, Liviu nu a mai apucat să ia un inel. Însă au stabilit un lucru după ce au aflat că el merge la închisoare. Se căsătoresc imediat după”, a adăugat sursa citată.

O relație care rezistă și cu Dragnea după gratii

“Ei și-au asumat relația dinainte să apară în presă. Sunt foarte îndrăgostiți, au o relație frumoasă, însă departe de ochii tuturor. Irina este o persoană discretă și nu comunică prea multe despre iubitul ei“, au mai spus surse din anturajul lui Liviu Dragnea,

În toamna lui 2013, tânăra s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea. Conform Rise Project, la scurt timp, Irina a plecat în Brazilia cu Liviu Dragnea, de sărbători, deși politicianul încă era căsătorit cu mama copiilor săi, Bombonica. În cele din urmă, Liviu Dragnea a divorțat de Bombonica, în 2015. „E posibil ca anul 2018 să aducă o nuntă”, spunea Liviu Dragnea, la un moment dat. Nunta dintre fostul șef al Camerei Deputaților și Irina Tănase nu a mai avut însă loc, deși nu este deloc exclus ca ea să se petreacă, totuși, după eliberarea din închisoare a fostului lider al PSD. site news

Lasă un răspuns