Donald Trump anunţă un remediu revoluţionar împotriva Covid 19

Donald Trump va susţine, duminică seara, 23 august, o conferinţă în care va anunţa un tratament revoluţionar împotriva Covid 19. Conferinţa de presă are loc la o zi după ce Trump a acuzat că „statul paralel” din FDA ar întârzia intenţionat vaccinul anti Covid.

Secretarul de presă al Casei Albe, Kayleigh McEnany, a scris pe Twitter că Trump va susţine o conferinţă de presă duminică seara, la ora 18.00, (ora 1.00 în România-n.r.) în care va anunţa un tratament revoluţionar împotriva Covid 19.

Secretarul pentru Sănătate şi Servicii Umane, Alex Azar, dar şi şeful FDA (Agenţia Americană pentru Alimente şi Medicamente) vor fi prezenţi la conferinţă. Ea nu a dat însă vreun indiciu legat de descoperirea pe care o va anunţa Trump.

În ultimele luni, Donald Trump a militat foarte mult pentru folosirea medicamentelor hidroxiclorochină şi clorochină în lupta anti Covid, potrivit Mediafax.

Citește și În curând vom putea zbura cu avioane fără pilot

Pe 15 iunie însă, FDA, care autorizează toate medicamentele, a retras pentru aceste două medicamente autorizaţia pentru uz de urgenţă în cazul pacienţilor cu Covid 19, pe motiv că ele nu au niciun beneficiu în reducerea ratei mortalităţii sau a duratei recuperării pacienţilor. site news

Lasă un răspuns