Donald Trump a atacat China pe Twitter. Ce mesaj a scris președintele SUA

Rețeaua de socializare Twitter reprezintă o modalitate strategică pentru Trump de a transmite mesaje și atacuri politice. Președintele SUA s-a folosit din nou de această platformă pentru a critica gestionarea coronavirusului de către China, menționând că „totul vine de la vârf”, conform CNN.

Astfel, Trump a ajuns să facă cele mai explicite critici la adresa președintelui Xi Jingping, însă americanul nu l-a menționat încă direct pe liderul chinez.

„Totul vine de la vârf. Ei ar fi putut opri cu ușurință boala, însă nu au făcut-o!”, a acuzat președintele american, într-un mesaj pe Twitter.

China vrea ca „Somnorosul” Joe Biden să câștige alegerile interne

Liderul Statelor Unite a continuat să își discrediteze și adversarul politic cu care se va înfrunta în toamna anului, la alegerile prezidențiale 2020, Joe Biden.

„China desfășoară o campanie de dezinformare masivă fiindcă este disperată ca Somnorosul Joe Biden să câștige cursa prezidențială astfel încât să continue să jecmănească Statele Unite, așa cum au făcut zeci de ani, până să intervin eu!”, a mai transmis președintele, tot pe Twitter. site news

Lasă un răspuns