Doi elevi, de 12, respectiv, 16 ani, au furat cataloagele din școală, apoi le-au dat foc pe un câmp. Polițiștii au rămas mască după ce au aflat motivul

Doi elevi, de 12, respectiv, 16 ani, au furat cataloagele din școală. Doi minori cu vârste de 12, respectiv 16 ani, din comuna Ogrezeni, judeţul Giurgiu, sunt cercetaţi pentru furt calificat după ce au pătruns pe timpul nopţii în incinta şcolii unde învăţau, au sustras mai multe cataloage şcolare şi le-au dat foc pentru că luaseră note mici, transmite Agerpres.ro.

Doi elevi, de 12, respectiv, 16 ani, au furat cataloagele din școală

„Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Mihăileşti au fost sesizaţi de către un cadru didactic cu privire la faptul că în noaptea de 18 spre 19 februarie, persoane necunoscute au pătruns în incinta unei şcoli din comuna Ogrezeni de unde au sustras mai multe cataloage şcolare.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au demarat cercetările şi au constatat faptul că persoanele au pătruns în incinta şcolii prin forţarea unei ferestre după care, dintr-un dulap care se afla în cancelaria subunităţii şcolare, au sustras patru cataloage şi patru condici de prezenţă a cadrelor didactice”, se arată într-un comunicat de presă emis joi de IPJ Giurgiu.

Răzbunare pusă la cale de cei doi elevi

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat persoanele în cauză ca fiind doi minori cu vârste de 16, respectiv 12 ani, din comună, elevi la acea şcoală.

Citește și Mircea Beuran rămâne în arest la domiciliu și va fi cercetat în libertate

Ei au motivat organelor de cercetare că au luat cataloagele şi condicile pentru că „aveau note mici”, după care le-ar fi dat foc pe un teren din localitate.

Cei doi sunt cercetaţi pentru furt calificat, iar dosarul va fi prezentat unităţii de parchet, urmând a fi dispuse măsurile legale faţă de aceştia. site news

Lasă un răspuns