Doi consilieri PNL, care au deținut puterea în partid, dați afară din PNL, după ce s-au aliat cu Firea

Doi consilieri PNL, care au deținut puterea în partid, dați afară din PNL, după ce s-au aliat cu Firea. Consiliul General al Municipiului Bucureşti a adoptat, vineri, bugetul pentru anul 2020, proiectul fiind votat şi de doi consilieri PNL, deşi formaţiunea a anunţat că nu susţine proiectul propus de Gabriela Firea. Liderul PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a anunţat că se va reuni Biroul Politic şi va propune excluderea celor doi.

Doi consilieri PNL, care au deținut puterea în partid, dați afară din PNL, după ce s-au aliat cu Firea

„Am urmărit cu atenţie şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti de astăzi. Mesajul meu pentru Consilierii Generali PNL a fost foarte clar. Am cerut seriozitate şi opoziţie totală la risipa de bani pe care G. Firea/PSD ne cere să o girăm prin aprobarea propunerii de buget.

Cine nu face faţă acestei exigenţe care ţine de igiena internă a unui partid de opoziţie la nivelul actualului Consiliu dominat de PSD&prietenii, cine îşi imaginează că poate folosi imaginea PNL şi să se alinieze în spatele PSD direct sau în spatele altor sateliţi, trebuie să răspundă.

Nu permit să îşi bată joc cineva, folosind sigla PNL, de încrederea bucureştenilor. Am muncit mult ca să o recâştigăm. Biroul Politic al PNL Bucureşti se convoacă în vederea retragerii sprijinului politic pentru Hazem Kansou şi Cristian Olteanu, Consilieri generali, urmând excluderea acestora”, a anunţat Violeta Alexandru. 

Ciucu anunțase existența a doi trădători în PNL

Anterior, preşedintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu, a dezvăluit pe Facebook că există doi liberali din Consiliul General al Capitalei „care sunt mână în mână cu Firea” şi votează proiectele acesteia.

„În legătură cu cei doi «colegi» liberali care i-au votat proiectele lui Firea… Îi ştim, pentru noi nu a fost o surpriză. Sunt din vechea gardă, sunt cei care au deţinut în trecut puterea în PNL Bucureşti, sunt cei înclinaţi spre blaturi. Nu i-am putut da afară la timp pentru că avem nevoie de motive statutare care să ofere consistenţă juridică acestei acţiuni”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook, fără să le dea numele celor doi. 

Duminica trecută, Kansou ironiza Guvernul Orban, despre care afirma că „acuză greaua moştenire”. „Guvernul Orban 2 acuză greaua moştenire dobândită de la guvernul Orban 1. Urmează încă 3 luni de audit şi acuzaţii. Uite aşa trece vremea şi ne conservăm scorul. #GuvernareLiberală”, scria acesta pe Facebook. 

Citește și PNL o ia pe urmele PSD, Ministrul Transporturilor promite patru segmente de autostradă gata în acest an

De altfel, Kansou critica din nou guvernarea liberală săptămâna trecută, atunci când, cu o zi înaintea moţiunii, Guvernul a dat peste 20 de ordonanţe de urgenţă. 

„Am spus despre alţii care dădeau ordonanţe la ceas de noapte că sunt răul suprem pentru ţară. Am spus că nu se face aşa ceva și că ţara nu trebuie condusă în maniera asta. Am spus oamenilor că o să vină guvernul liberal, o să schimbe lucrurile și o să fie oameni competenţi. Am spus multe….”, a afirmat Kansou. site news

Lasă un răspuns