Divorțul anului în 2020! Un cântăreț celebru de la noi își reneagă fiul nou născut

Bombă în lumea maneliștilor! Nicolae Guță își reneagă fiul nou născut și vrea divorțul cu orice preț!

La șase luni după ce Cristina i-a dăruit al 12-lea urmaș, Nicolae Guță e hotărât să rupă căsnicia, pe motiv că bebelușul nu este al lui! Despărțirea celor doi, care părea, inițial, o glumă, iată că devine o chestiune extrem de serioasă și asta pentru că judecătorii au stabilit deja prima înfățișare: 21 ianuarie.

Guță vrea test de paternitate

”Vrea neapărat să facă un test de paternitate. Așa a făcut și cu Mădălina și Anais (n.r. – Beyonce de România și fiica acesteia), iar la Cristina are niște bănuieli urâte. Normal, a ieșit un scandal monstru, chiar înainte de nașterea băiatului, iar din acest motiv, chiar dacă Cristina a născut în București, el nu a văzut copilul, era în Petroșani.

A văzut doar câteva poze, din cele  trimise de Cristina, dar tot vrea să facă testul. Nicolae Guță a auzit zvonuri cum că Cristina ar fi fost cuplată și cu un alt manelist, când ei erau despărțiți. Iar cum perioada în care Cristina a rămas însărcinată este chiar, după calcule, cea în care, cu greu, s-au împăcat, Nicolae Guță vrea testul ADN, să fie sigur că este al lui”, a declarat o persoană din anturajul manelistului pentru o publicație din România. site news

Lasă un răspuns