Disney, gest memorabil pentru un bărbat în fază terminală

Disney a răspuns pozitiv la un apel înduioșător pentru un bărbat care se luptă cu o boală incurabilă.

Personalul unui centru de îngrijiri medicale din Marea Britanie care a solicitat o vizionare în avans a celui mai recent film din saga ”Star Wars” pentru un fan al seriei care suferă de o boală incurabilă şi-a exprimat recunoştinţa după ce Disney a confirmat că proiecţia va avea loc, relatează vineri Press Association.

Centrul Rowans Hospice situat în apropiere de oraşul Portsmouth din comitatul Hampshire, a lansat un apel pe Twitter pentru unul dintre pacienţii săi.

Ultimul episod din saga cinematografică dedicată personajului Skywalker – „Star Wars – Episode IX: The Rise Of Skywalker” – va avea premiera la 20 decembrie, însă pacientul, fan al seriei, ar putea să nu trăiască pentru a o vedea.

Apel pe Twitter, văzut de Disney

”Puteţi ajuta? Avem un pacient care este un imens fan #StarWars. Din păcate, timpul nu este de partea lui pentru 20 decembrie. Dorinţa lui este să vadă ultimul film Star Wars #RiseOfSkywalker împreună cu fiul său mic. Dacă ştiţi persoane care ar putea face ca acest lucru să se întâmple vă rugăm să le transmiteţi”, au scris pe Twitter reprezentanţii centrului.

Printre utilizatorii reţelei de socializare care au răspuns s-a numărat chiar actorul Mark Hamill care joacă în ”Star Wars”. ”Contactaţi Disney. Ei sunt singurii care pot face acest lucru. Mult noroc!”, a scris vedeta.

Directorul executiv al companiei Walt Disney, Robert Iger, a intervenit a doua zi. ”Vă rog să furnizaţi detaliile necesare şi cu siguranţă vom încerca”, a scris el. Ulterior, Iger a confirmat că vizionarea în avans va avea loc.

”Cu prilejul Zilei Recunoştinţei, Disney este recunoscătoare că poate împărtăşi #TheRiseOfSkywalker cu un pacient şi familia sa la RowansHospice. Fie ca forţa să fie cu voi şi cu noi toţi!”, a scris directorul companiei.

„Am rămas fără cuvinte”

O reprezentantă a centrului de îngrijiri medicale, Lisa Davies, a declarat: ”Am rămas fără cuvinte. Nu putem mulţumi îndeajuns Disney pentru confirmarea faptului că vor putea prezenta filmul pentru a îndeplini dorinţa pacientului nostru”.

Succesul apelului a fost salutat de numeroşi utilizatori Twitter, printre aceştia numărându-se Michael Eisner, proprietarul clubului de fotbal Portsmouth FC, fost director executiv Disney. ”Sunt foarte fericit să văd că se întâmplă aşa ceva! Întreaga comunitate din Portsmouth de pe coasta de sud a Angliei apreciază ceea ce a făcut Disney”, a scris el.

„Star Wars – Episode IX: The Rise Of Skywalker” va încheia saga originală „Star Wars”, începută în 1977.

Sursă foto: Google

Lasă un răspuns