Directoarea unui spital de urgență, înjunghiată mortal în propriul cabinet

Tragedie mare la Spitalul Județean de Urgență Piatra – Neamț. Noua directoare de îngrijiri medicale a Spitalului Județean Neamț, care abia câștigase postul prin concurs, ar fi fost înjunghiată mortal în propriul cabinet din spital de către soțul cu care era în divorț.

Anca Patriche, 49 de ani, nu a mai putut fi salvată din cauza rănilor. După ce criminalul a înjunghiat-o, a așteptat ca aceasta să piardă tot sângele, abia apoi ar fi părăsit cabinetul.

Crima s-ar fi produs pe fondul geloziei și a unui conflict mai vechi între cei doi, generat de procesul de divorț în care se aflau.

Suspectul, care era angajat ca agent de pază la o firmă din Piatra – Neamț, a venit în spital înarmat cu un cuțit și a rănit mortal femeia în zona feței, gâtului și a spatelui.

Potrivit reprezentanților IPJ Neamț, citați de Agerpres, suspectul a fost prins imediat și predat polițiștilor, iar un procuror criminalist a început audierea acestuia, urmând să dispună măsura reținerii pentru 24 de ore.

Victima obținuse, prin concurs, postul de director de îngrijiri medicale la începutul acestei săptămâni, anunțul oficial fiind făcut ieri (n.r. 9 ianuarie). site news

Lasă un răspuns