Dîncu și Gușă înapoi în PSD, Firea înscăunată la Capitală

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, că sociologul Vasile Dîncu ar putea face parte din conducerea PSD după congresul din 29 februarie. Liderul social-democrat nu a putut preciza însă dacă Dîncu, membru PSD timp de aproape 10 ani, are sau nu carnet de membru al partidului. „Este posibil, este posibil să se regăsească în conducerea partidului. (…) Nu ştiu, nu am intrat în detalii cu dânsul. Mie mi-ar plăcea foarte mult ca un intelectual de stânga cum este domnul Vasile Dîncu să vină alături de noi în partid”, a declarat Ciolacu. El a mai precizat că noua conducere a PSD așteaptă și reîntoarcerea în partid a primarului sectorului 3, Robert Negoiță.

Gușă, reprimit în partid în mod discret

Totodată, în PSD a revenit Cozmin Guşă, potrivit unui anunț făcut de Gabriela Firea. Aceasta a fost aleasă, luni, președinte al PSD București. Gușă ar fi membru al filialei PSD Sector 1. Asta după ce, la finalul lunii octombrie el se înscrisese în partid, însă după două săptămâni s-a luat decizia excluderii lui din rândul social-democraților. „Aşa mi-a spus preşedintele PSD Sector 1: nu doreşte funcţii, nu doreşte să candideze pentru nicio poziţie, vrea doar să participe la campania pentru alegerile locale. Nu candidează pentru nicio poziţie nici la nivel de sector, nici la nivel de municipiu, nici la nivel de ţară”, a declarat Gabriela Firea.

Gușă promite că se retrage de la Realitatea

Reprimit în PSD, Cozmin Guşă, patronul Realitatea Plus, anunţă că se retrage din coordonarea editorială a postului TV.  „Am spus încă din octombrie, de când am reintrat în PSD, că voi face un anunț legat de implicarea mea editorială. Îl fac acum. Conform promisiunii de la momentul reintrării mele în politică, renunț la coordonarea editorială la Realitatea Media, așa cum este corect și deontologic. Practic, calitatea mea astăzi rămâne strict de acționar al trustului, fără nicio respeonsabilitate sau interferență în activitatea editorială sau administrativă”, precizează Cozmin Guşă.

Firea dă mesaj filialei cu citate motivaționale din Henry Ford

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, aleasă ieri președinte al PSD București, vine cu un mesaj pentru colegii săi din PSD. „A fi impreuna este un inceput. A ramane impreuna este un progres. A lucra impreuna este un succes – Henry Ford. Ni se potriveste si noua foarte bine acest citat. Le multumesc tuturor colegilor pentru sustinere si increderea acordata. Impreuna suntem mai puternici si mai eficienti, pentru oameni. Sanatate si putere de munca tuturor! Doamne-ajuta!”, scrie Firea pe Facebook. (site news)

Lasă un răspuns